VARFÖR SWECO?

Tiden på Sweco ska vara den bästa i ditt arbetsliv. Nedan har vi beskrivit vad som förenar oss på Sweco och några grundstenar för vår verksamhet. Hur väl stämmer de in på dig?

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Styrkan ligger i dig som individ och Sweco som organisation. Att samarbeta är inte bara lärorikt och roligt, det gör också att vi bättre sätter oss in i projekt och hittar smartare lösningar för framtidens hållbara samhällen. Vår kreativitet, vår breda kompetens och vår samarbetsförmåga gör oss starka.

Ledare som stöttar din utveckling

Oavsett om du är ny i rollen eller erfaren konsult ansvarar du för affären och för att bidra med lösningar som skapar trygghet och utveckling. Vad ansvaret innebär varierar självklart beroende på tid, utmaning och uppdrag. Men du står inte ensam. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett gott ledarskap som stöttar din utveckling.

VI VÄRDERAR ÖPPENHET OCH JÄMSTÄLLDHET

Vi är öppna för olika synsätt och idéer, traditioner och metoder. Du, dina tankar och det du gör är viktigt för oss eftersom mångfald berikar och skapar grund för utveckling och innovation inom såväl teknik och design som processer och relationer. För oss är det också en självklarhet med att jobba med jämställdhet. Sweco finns även 2019 med på den gröna listan över jämställda börsbolag och vi är därmed branschbäst.

Hållbarhet i fokus

Sweco har länge arbetat med frågor som handlar om hur samhället kan bli mer hållbart. Som samhällsbyggare har vi stora möjligheter att påverka framtiden. Hållbarhet handlar också om att måna om oss själva. Mår du bra och har balans i livet klarar du av dina uppgifter på ett bättre sätt.

Stora karriärmöjligheter

Om du är nyfiken, ansvarstagande och engagerad är karriärs- och utvecklingsmöjligheterna många. Genom att dela kunskap, bygga relationer och tänka nytt tillsammans med kollegor och kunder i spännande uppdrag växer du som individ och kan anta nya roller på Sweco.

Sugen att titta på våra lediga tjänster?

Vi växer ständigt och är alltid på jakt efter talanger inom alla delar av företaget. Välkommen till en inspirerande, hållbar och ständigt föränderlig miljö. En miljö där vi värnar om ett hållbart arbetsliv, möjlighet till individuell utveckling och ett gott ledarskap. 
Sök bland våra lediga jobb.​