VARFÖR SWECO?

Tiden på Sweco ska vara den bästa i ditt arbetsliv. Nedan har vi beskrivit vad som förenar oss på Sweco och några grundstenar för vår verksamhet. Hur väl stämmer de in på dig?

Hållbarhet i fokus

Sweco har länge arbetat med frågor som handlar om hur samhället kan bli mer hållbar. Som samhällsbyggare har vi stora möjligheter att påverka framtiden. Vi och våra kunder bidrar tillsammans på en rad olika sätt till FN:s samtliga 17 globala mål. Hållbarhet handlar också om att måna om oss själva. Mår du bra och har balans i livet klarar du av dina uppgifter på ett bättre sätt.

Öppenhet, utveckling och jämställdhet

Vi är öppna för olika synsätt och idéer, traditioner och metoder. Du, dina tankar och det du gör är viktigt för oss eftersom mångfald berikar och skapar grund för utveckling och innovation inom såväl teknik och design som processer och relationer. För oss är det också en självklarhet med att jobba med jämställdhet. Sweco finns även 2019 med på den gröna listan över jämställda börsbolag och vi är därmed branschbäst.

Kreativ och dynamisk arbetsmiljö

Vi brinner för våra kunder och att göra goda affärer. Kunderna kommer till oss för de vet att vi kan lösa deras problem och utmana dem i sin vardag. Vi är ett kunskapsföretag och vi lever på vår kompetens. Därför är vår arbetsmiljö, kreativitet och hur vi ständigt lär oss av varandra helt avgörande.

Stora karriärmöjligheter

På Sweco har vi stora karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder bra möjligheter i lokala och globala miljöer. Du kan växa genom att jobba med olika funktioner, på en annan avdelning, enhet och till och med flytta utomlands (om du vill). Du blir inte bara en del av ett nytt sammanhang, du får också nya uppgifter och ett bredare perspektiv av att jobba hos oss på Sweco.

Ledare som stöttar din utveckling

Oavsett om du är ny i rollen eller erfaren konsult ansvarar du för affären och för att bidra med lösningar som skapar trygghet och utveckling. Vad ansvaret innebär varierar självklart beroende på tid, utmaning och uppdrag. Men du står inte ensam. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett gott ledarskap som stöttar din utveckling.

Sugen att titta på våra lediga tjänster?

Vi växer ständigt och är alltid på jakt efter talanger inom alla delar av företaget. Välkommen till en inspirerande, hållbar och ständigt föränderlig miljö där dina karriärmöjligheter är oändliga.
Sök bland våra lediga jobb.​