Kalender

VA-mässan 2018

25 september 2018 - 27 september 2018
Sweco deltar på VA-mässan 2018 med monter och som talare i mässans seminarieprogram.

Resursfördelning i fokus

04 oktober 2018
Varmt välkomna till en dag med fokus på hur resursfördelningsmodeller blir till likvärdighet och måluppfyllelse.

Seminarium om småskalig vattenkraft: Malmö

04 oktober 2018 - 04 oktober 2018
Välkommen till Sweco i Malmö för en eftermiddag fylld av intressanta föreläsningar och diskussioner på temat småskalig vattenkraft. Träffa våra specialister inom bygg-, maskin-, el- och miljöteknik och hör dem berätta om frågeställningar som är aktuella i branschen.

Seminarium om småskalig vattenkraft: Vänersborg

09 oktober 2018
Välkommen till Sweco i Vänersborg för en eftermiddag full av intressanta föreläsningar och diskussioner på temat småskalig vattenkraft. Träffa specialister inom bygg-, maskin-, el- och miljöteknik och höra dem belysa frågeställningar som är aktuella i branschen. Vi utbyter tankar och erfarenheter i seminarieform och söker tillsammans vägar framåt för den småskaliga vattenkraften. Efter det ordinarie programmet bjuder vi på en enkel buffé.

Seminarium om småskalig vattenkraft: Jönköping

11 oktober 2018
Välkommen till Sweco i Jönköping för en eftermiddag fylld av intressanta föreläsningar och diskussioner på temat småskalig vattenkraft. Träffa specialister inom bygg-, maskin-, el- och miljöteknik och höra dem belysa frågeställningar som är aktuella i branschen.

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.