Smarta städer – Nordens nya mötesplats för morgondagens uppkopplade stad och hållbart byggande

Smarta städer – Nordens nya mötesplats för morgondagens uppkopplade stad och hållbart byggande

22 november 2017 - 23 november 2017
Möt Swecos experter under Smarta Städer 2017. Maria Gårdlund, vd för It för samhällsutveckling och Daan Cedergren, regionchef för Swecos arkitekter, är moderatorer för spåret Hållbar och trygg miljö. Andra föreläsare på scen från Sweco är Michael Thydell, BIM-strateg och Jenny Carlstedt IT-konsult med fokus på samhällsbyggnad.

Om Smarta städer:

Vi står inför stora utmaningar när drivkrafter som digitalisering, urbanisering, hållbarhetsmål och globalisering förändrar vårt samhälle. Mötesplatsen Smarta städer 2017 är uppbyggd kring behovet att möta dessa utmaningar och blir en unik arena där de tekniska förutsättningarna och de senaste innovationerna kan presenteras och möta användare, kravställare, beslutsfattare och nyttjare från hela samhällsbyggnadssektorn.

Smarta städer består av en två-dagars konferens med samma namn, som arrangeras i samarbete med ULI Geoforum, och av en vibrerande utställning med fokus på den smarta staden och hållbart byggande.

Sweco medverkar som silverpartner och har monter och många föreläsare i programmet.

Datum: 22 november - 23 november

Plats: Kistamässan

Kontaktpersoner

Jenny Carlstedt, projektledare, IT för samhällsutveckling

Maria Franzén, Sweco Sveriges kommunikationsavdelning

 

Läs mer om dagarna här

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.