Ann-Louise Lökholm Klasson gästar podden Hela kedjan

Ann-Louise Lökholm Klasson gästar podden Hela kedjan

9 april 2019
I podcasten Hela kedjan berättar Sweco Sveriges vd Ann-Louise Lökholm Klasson om hur hon hamnade i samhällsbyggnadsbranschen, hennes syn på ledarskap och om hennes beslut att införa tydliga klimatmål för att ta nästa steg inom hållbarhet.

– Ett mål som jag satt är att vi ska vara klimatneutrala innan Sverige som land ska vara det. Efter sommaren förra året så gick jag tillbaka till jobbet med stor oro i magen. Då kände jag att det var dags att ta nästa steg. Vi har börjat identifiera vad vi behöver förändra för att bli klimatneutrala, vi har tagit fram en hållbarhetsutbildning som är obligatorisk för alla medarbetare och jag är tydlig med att vi ska våga vara rådgivare åt våra kunder. Det här är en så viktig fråga och jag vill kunna se mina barn i ögonen och säga att jag gjorde vad jag kunde, säger Ann-Louise Lökholm Klasson.

Lyssna på avsnittet här

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.