Sweco vinnare av bästa branschblogg

/siteassets/nyheter/2019/02-februari/blogs_sweco_770x380.gif

Sweco vinnare av bästa branschblogg

6 februari 2019
Sweco prisas för bästa blogg inom kategorin Teknikkonsulter och juryn framhåller skribenternas intressanta inlägg som också väcker en tanke hos läsaren.

Varje år utser kommunikationsbyrån Navigator den bästa bloggen inom ett antal utvalda branscher. En lång rad bloggar inom respektive bransch analyseras och vinnarna utses genom en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering.

Sweco utsågs till bästa blogg inom kategorin Teknikkonsulter med motiveringen:

Det är inte första gången som Sweco vinner Sveriges bästa branschblogg – redan för ett par år sedan kammade teknikkonsultbolaget hem segern. Nu står de återigen som vinnare tack vare sin läsvärda blogg om bland annat hållbarhet, digitalisering och smarta städer. Sweco har flera skribenter från företaget som delar med sig av sin vardag och sina hjärtefrågor. Samtliga inlägg bjuder på intressant innehåll och väcker en tanke hos läsaren. Och problem formuleras tillsammans med genomtänkta resonemang och, förvånansvärt ofta, flera möjliga lösningar.

Swecos bloggar hittar du här

Läs mer om Sveriges bästa branschblogg

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.