Anna Yman tillförordnad vd för Swecos projektledare i Sverige

/siteassets/om-oss/klimatsmarta-val/anna-yman-770x380.jpg

Anna Yman tillförordnad vd för Swecos projektledare i Sverige

7 juli 2020
Anna Yman har utsetts till tillförordnad vd för Swecos svenska projektledningsverksamhet, med drygt 400 medarbetare över hela landet.

Anna Yman är för närvarande International Business Manager i Sweco Sverige, en roll hon kommer inneha parallellt med rollen som tillförordnad vd.

- Anna Yman är en erfaren och uppskattad ledare med stort fokus på kunder och medarbetare. Med en bred förankring i Sweco är hon rätt person att leda projektledningsverksamheten under den här övergångsperioden, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

- Projekt- och byggledning är en nyckelkompetens i vår bransch. Jag ser verkligen fram emot att ytterligare få sätta mig in i den här delen av vår verksamhet och arbeta vidare tillsammans med alla medarbetare för en proffsig kundupplevelse i alla skeden, säger Anna Yman.

Anna Yman tillträder omgående. Helena Hed lämnar Sweco efter 19 år.

- Helena är en ledare med stort kund- och affärsfokus, som med sitt driv och nyfikenhet bidragit till Swecos utveckling i många olika roller. Under de senaste åren har hon varit en tillgång i Sweco Sveriges ledningsgrupp. Jag säger stort tack och önskar henne ett varmt lycka till, säger Ann-Louise Lökholm Klasson.