• VÅR OTROLIGA VARDAG

    Utformningen av Satavuo-skolan är ett gott exempel på vårt engagemang för partnerskap. Tillsammans med Laukaa kommun skapade vi en design som kan inspirera morgondagens elever. Tillsammans skapar vi otroligt. Varje dag.

Att lista ut hur undervisningen bäst kan organiseras på landsbygden och skapa en lösning som kan fungera i hundra år framåt var en fråga som engagerade hela byn. I ett tätt samarbete med alla intressenter utforskade vi nya sätt att tänka och landade i en helt ny typ av skola.

 

Vår otroliga vardag

Är din utmaning stor eller lite mindre? Oavsett kommer vi att matcha vår bästa kompetens mot uppgiften du ger oss. Tillsammans med er hittar vi den bästa lösningen som blir något utöver det vanliga.

Så som vi ser det, gör vi vardagen otrolig. Varje dag. 

 

/siteassets/kampanj/var-otroliga-vardag/varotroligavardag480x270.jpg

Nya Nationalmuseum

Ibland måste vi gå tillbaka i tiden för att komma framåt. I återskapandet av Nationalmuseum var det viktigt att respektera byggnadens kultur, där vårt team med stor hänsyn genomförde en renovering som hyllar stadens arv.

Vi, tillsammans med vår kund, utforskade möjligheter och uppnådde det otroliga.

Läs mer
/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-2/2019-10-24_14-24-20.jpg

En av de längsta cykeltunnlarna i världen

Att sida vid sida cykla med stadsplanerarna gav oss förutsättningarna att skapa en ny effektiv cykelväg i Bergen. Genom att hålla ögonen på vägen kan vi ge cyklisten en snabb väg in i framtiden.

Att skapa en av de längsta cykeltunnlarna i världen gör norska Bergen till en stad för cyklister, men också för flanörer. Vi har tillsammans med vår kund utforskat nya tankesätt för att ta fram den bästa lösningen för stadens pendlare. 

Läs mer
/siteassets/kampanj/var-otroliga-vardag/cykel480x270.jpg

Unikt koncept som förebygger översvämningar

Genom banbrytande tankesätt har vi tillsammans med staden Groningen i Nederländerna hittat nya och hållbara sätt att förebygga översvämningar. 

I Nederländerna har människor sedan länge lärt sig att leva och bo med havet som granne i generationer. Att hitta nya och hållbara sätt att förebygga översvämningar kräver ett kreativt och nytt sätt att tänka. Vi har tillsammans med vår kund tagit fram ett unikt koncept som bygger på skyddsvallar gjorda av lera som skapats i och av naturen. 

Läs mer
/siteassets/kampanj/var-otroliga-vardag/skyddsavall_480x270.jpg