• Vår otroliga vardag

  Att sida vid sida cykla med stadsplanerarna gav oss förutsättningarna att skapa en ny effektiv cykelväg i Bergen. Genom att hålla ögonen på vägen kan vi ge cyklisten en snabb väg in i framtiden.

Och hur ser det otroliga ut? Magnifikt? Unikt? Nyskapande?

Så klart.

Men det otroliga är inte alltid det du förväntar dig. Du hittar det runt omkring dig, i din vardag, där det förändrar livet för dig och mig. Det tar bort hinder, minskar stress, gör livet säkrare, enklare och bättre.

Sweco utformar morgondagens samhällen och städer, och oavsett om det handlar om de stora penseldragen eller ner på detaljnivå så utgår vi från otroligt. Det är så vi arbetar.

Vi matchar varje jobb med rätt team. Vi har de bästa experterna som kommer ta sig an dina utmaningar och som tillsammans med dig kommer att utforska, ifrågasätta, testa, samarbeta.

Tillsammans skapar vi otroligt. Varje dag.

Var hittar vi otroligt?

Att skapa en av de längsta cykeltunnlarna i världen gör norska Bergen till en stad för cyklister, men också för flanörer. Vi har tillsammans med vår kund utforskat nya tankesätt för att ta fram den bästa lösningen för stadens pendlare.

/globalassets/campaigns/the-incredible-day-to-day-3/fallbackyt.png

Upplevelsen av staden avgörs av hur enkel den gör din vardag

Möjligheten att ta sig fram på ett smidigt sätt är avgörande för hur en stad upplevs. Vi gör vardagen enklare för stadens invånare genom att tillsammans med våra kunder planera transportsystem. Oavsett om det handlar om vägar, järnvägar och tunnelbana eller broar, tunnlar och resecentrum.

LÄS MER OM VAD VI ERBJUDER INOM INFRASTRUKTUR
/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_infrastructure.jpg

Kontakta oss

 • Mats
  Hermansson
  divisionschef, samhällsanalys och mobilitet
  +46 734126565
  Fxvpxn r-cbfg
 • Fredrik
  Wallner
  divisionschef, anläggning
  +46 702110876
  Fxvpxn r-cbfg
 • Jan
  Thulin
  divisionschef, järnväg
  +46 707623727
  Fxvpxn r-cbfg