Epiroc, Örebro

På uppdrag av Epiroc har Swecos inredningsarkitekter tagit fram inredningskonceptet för deras nya kontorslokaler i Örebro. Konceptet speglar företagets varumärke, värderingar och koppling till gruvindustrin.

Fakta

Uppdrag: inredningskoncept åt Epiroc

Plats: Örebro

Kund: Epiroc Rock Drills AB

År: 2018

Kompetens: inredningsarkitektur

Ansvarig: Sofia Lindholm

Uppdrag

2018 flyttade Epiroc in i nya kontorslokaler i Örebro, där inredningskonceptet är utformat av inredningsarkitekter på Sweco. Tack vare ett nära samarbete med medarbetarna har man tillsammans arbetat fram miljöer som stödjer företagets arbetssätt, vilket skapat ett hållbart arbetsklimat. Visionen är att skapa kontorslokaler som är attraktiva och moderna samtidigt som de är ändamålsenliga. 

Kontoret innehåller representationsytor, konferensdel samt moderna arbetsplatser, där inredningskonceptet speglar Epirocs varumärke, värderingar och där designen förmedlar företagets historia inom gruvindustrin såväl som blickar in i framtiden. Koncepten för de olika ytorna är inspirerade av underjorden och innovation samt interaktivitet, flexibilitet och välmående. På kvällarna kan byggnaden liknas vid en gruva då invändiga gatlyktor lyser upp interiören.

Läs även nyheten Swecos inredningsarkitekter tilldelas Örebro kommuns byggnadspris 2018 för Epiroc. 

Epiroc-36.jpgEpiroc-34.jpgEpiroc-30.jpgEpiroc-16.jpgEpiroc-3.jpgtopp Epiroc-11.jpgEpiroc-32.jpg

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.