0 av 0 för ""

Fysiskt skydd och säkerhet

Säkerhet har länge varit en viktig del av samhällsbyggnad. Vi kan hjälpa till med att analysera de säkerhetsbehov som finns hos din verksamhet.

 

En komplett leverantör inom fysiskt skydd och säkerhet

Fysiskt skydd och säkerhet handlar om att förebygga funktionsbortfall, materialskador samt att liv går förlorade, att försvåra att något ska kunna inträffa och att förhindra att det som ändå inträffar får stora konsekvenser – allt för att klara morgondagens utmaningar. Sweco är en komplett leverantör och har mer än 30 års erfarenhet inom området fysiskt skydd och säkerhet. Om du är i startgroparna att se över din verksamhets totalförsvarsförmåga kan vi hjälpa dig att komma igång, och om du redan vet vilket skydd du vill uppnå kan vi bistå med upprättande av handlingar.

Utveckla dina säkerhetsprocesser med oss

Vi har en bred kompetens när det gäller att projektera för att kunna klara framtida eventuella utmaningar såsom terrorism, konflikter, klimatförändringar, cyberhot, organiserad brottslighet och väpnade angrepp. I våra uppdrag arbetar vi med både civila och militära byggnader och har väl utvecklade rutiner för att hantera höga krav på sekretess. Innan vi startar ett säkerhetsskyddat projekt görs alltid en noggrann säkerhetsprövning och registerkontroll av både ledning och personal som ska arbeta inom uppdraget.

Säkerhetsskyddslag

2019 infördes en ny säkerhetsskyddslag som ställer nya krav och gör att fler verksamheter behöver utveckla sina processer för säkerhet. Bland annat påverkas VA-verksamheter, energisektorn samt bygg- och fastighetsbranschen.

Säkerhet har länge varit en viktig del av samhällsbyggnad och i takt med att bland annat extremväder, terrorangrepp och miljöföroreningar ökat, har säkerhet blivit allt viktigare. Sweco har en lång historik i att genomföra säkerhetsklassade uppdrag, utforma säkerhetsklassade objekt med höga skyddsbehov och är vana att projektera militära och civila anläggningar, både i Sverige och internationellt. Vi kan hjälpa till med att analysera de säkerhetsbehov som finns hos din verksamhet.

Vill du veta mer om Fysiskt skydd och säkerhet?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap