0 av 0 för ""

Arbetsmiljö

En trygg och säker arbetsmiljö är förutsättningen för hållbar samhällsutveckling.

Hållbar arbetsmiljö grunden för ett lyckat projekt

En långsiktigt hållbar arbetsmiljö är en grundsten i varje verksamhet och det ställs allt hårdare krav på säker arbetsmiljö och trygga arbetsförhållanden. Sweco är din samarbetspartner för ett aktivt och fungerande arbetsmiljöarbete.

Brett utbud av tjänster inom arbetsmiljö

Våra arbetsmiljöspecialister hjälper dig med allt inom sakområdet arbetsmiljö i din verksamhet och kan analysera, följa upp, utvärdera, strukturera och systematisera ditt arbetsmiljöarbete. Vi kan också utbilda dig och din organisation i sakfrågor samt ge dig råd och coachning om arbetsmiljöfrågor och arbetsmiljöarbete. Vi tar fram och utvecklar verksamhetssystem, processer och arbetssätt baserat på dina förutsättningar och de risker vi tillsammans identifierar. Våra byggarbetsmiljöspecialister hjälper dig genom hela projekttiden från planering till förvaltning.

Våra konsulter är involverade i stora som små uppdrag där vi hjälper kunden att skapa och upprätthålla bästa möjliga arbetsmiljö i projekt och verksamhet utifrån specifika förutsättningar.

Med ett kommunikativt ledarskap, hög kompetens inom hållbarhet och digitalisering, leder våra projektledare ert projekt från idé till slutresultat där du kan känna dig trygg med en säker och sund arbetsmiljö.

Arbetsmiljöarbete kan omfatta

  • övergripande arbetsmiljöledning
  • utbildning i arbetsmiljöfrågor
  • byggarbetsmiljösamordning
  • arbetsmiljökontroller
  • tillgänglighetsanpassningar

 

Vill du veta mer om Arbetsmiljö?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.