0 av 0 för ""

Byggledning och BPU

Med struktur och tydlighet ser Swecos byggledare till att arbetet flyter på och att arbetsplatsens olika aktörer samverkar på ett effektivt sätt.

Byggledare för hållbara och effektiva projekt

En nyckel till framgångsrika byggprojekt är samverkan på byggarbetsplatsen och ett kommunikativt ledarskap. Med struktur och tydlighet ser Swecos byggledare till att arbetet flyter på och att arbetsplatsens olika aktörer samverkar på ett effektivt sätt.

Brett utbud av tjänster från förstudie till färdigt projekt

Vi övervakar produktionen och följer att arbetet sker enligt avtal med fastställd budget och tidplan. Våra byggprojektledare hjälper till vid upphandlingar genom att ta fram förfrågningsunderlag, utvärdera anbud och bistå vid kontraktsskrivning. På detta sätt säkerställer vi full förståelse för att samverkan och ledarskap sker utifrån vad som planerats och upphandlats. Vi går också in som kontrollansvariga enligt PBL och som byggarbetsmiljösamordnare under projekteringen och utförandet (BAS-P och U).

Med ett kommunikativt ledarskap samt hög kompetens inom hållbarhet och digitalisering, leder våra projektledare ert projekt från idé till ett lyckat slutresultat.

 

 

Vill du veta mer om Byggledning och BPU?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap