0 av 0 för ""

Fastighetsutveckling som skapar värde

Vår främsta styrka när det gäller fastighetsutveckling är förståelsen för värdekedjans alla skeden och behovet av att involvera många olika kunskapsområden.

Aktiv fastighetsutveckling för hållbara städer och samhällen

Sweco har lång erfarenhet av att utveckla såväl enskilda fastigheter som hela stadsdelar och samhällen. Vår breda erfarenhet av en mängd olika fastighetsprojekt har gett oss en djup förståelse för värdekedjans alla skeden och hur viktigt det är att involvera många olika kunskapsområden.

Brett utbud av tjänster som ökar din fastighets värde

Genom en aktiv fastighetsutveckling kan man öka en fastighets värde eller nytta för användaren, till exempel genom förändringar i planförutsättningar och anpassning av byggnader eller optimering av hyresintäkter och driftskostnader. Som en engagerad och kunnig partner, med förmåga att tänka utanför ramarna, är vi övertygade om att vi har stora möjligheter att påverka värdeskapandet.

Swecos storlek och breda utbud av tjänster säkerställer den långsiktiga stabilitet och uthållighet som många gånger är avgörande för en lyckad fastighetsutveckling. Alla projekt sker i nära samarbete med kunderna och med god förståelse för befintliga förhållanden och framtida brukares krav.

Med ett kommunikativt ledarskap, hög kompetens inom hållbarhet och digitalisering, leder våra projektledare ert projekt från idé till slutresultat.

Vill du veta mer om Fastighetsutveckling?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap