0 av 0 för ""

Drift och underhåll av väg

Vägar är robusta system som ska hålla länge trots att de ständigt utsätts för slitage och påfrestningar. För att uppnå en effektiv och hållbar drift krävs långsiktig förvaltning och kontinuerligt underhåll. Sweco bidrar med strategisk rådgivning, samt gör utredningar, analyser och besiktningar inom drift och underhåll för vägar.

 

 

Unik kompetens inom drift och underhåll för väg

Våra konsulter har unik kompetens om de olika faktorer som påverkar infrastrukturens stabilitet och underhållsbehov. Dessa kunskaper bidrar till en säker, tillgänglig och driftsäker väganläggning under hela livscykeln och hjälper våra kunder att driva verksamheten säkert och kostnadseffektivt. Vi genomför också bärighetsbedömningar och provtagning av vägar, broar och flygplatser.

Specialfordon för kontroll av underhållsbeläggning och väg

Med våra specialbyggda laserbilar kan vi skanna vägen och dess omgivning samt kontrollera utförda underhållsbeläggningar så de håller uppsatta kvalitetskrav. Utifrån skanningen kan man också skapa underlag för beläggningsprojektering. Våra experter utför även undersökningar med fallviktsvagnar och georadar för att fastställa bärighet och kontrollera lagertjocklekar i vägkonstruktionen.

Vill du veta mer om Drift och underhåll av väg?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap