0 av 0 för ""

Drift och underhåll för spårbunden trafik

Sweco bidrar med strategisk rådgivning samt genomför utredningar, analyser och besiktningar inom drift och underhåll för järnväg.

En strategisk rådgivare inom drift och underhåll

Järnvägar är robusta system som ska hålla länge trots att de ständigt utsätts för slitage och påfrestningar. För att uppnå en effektiv och hållbar drift krävs långsiktig förvaltning och kontinuerligt underhåll. Sweco bidrar med strategisk rådgivning, samt gör utredningar, analyser och besiktningar inom drift och underhåll (asset management) för järnväg. Det innefattar allt från säkerhets- och riskanalyser, genomförande av utbildningar, förvaltningsstöd, samt framtagande av drift- och underhållsinstruktioner.

En säker, tillgänglig och driftsäker järnvägsanläggning

Sweco har unik kompetens om de olika faktorer som påverkar infrastrukturens stabilitet och underhållsbehov. Dessa kunskaper bidrar till en säker, tillgänglig och driftsäker järnvägsanläggning under hela livscykeln och hjälper våra kunder att driva verksamheten säkert och kostnadseffektivt.

Digital tvilling inom järnväg

På Sweco har vi utvecklat ett koncept för en digital tvilling inom järnväg i syfte att förbättra kunskapen om anläggningen och dess underhållsbehov. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss!

Vill du veta mer om Drift och underhåll för spårbunden trafik?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap