0 av 0 för ""

Energieffektivisering

Energieffektivisering bidrar till såväl kostnadsbesparingar som miljönytta. Swecos konsulter kan bidra med kunskap om energianvändningen – hur att sänka förbrukningen genom att använda energin smartare.

Energieffektivisering – att använda energin smartare

Energieffektivisering handlar om att sänka förbrukningen genom att använda energin smartare. Med innovation och planering är det möjligt att halvera dagens energiförbrukning och samtidigt behålla välfärden i framtidens hållbara samhälle.

Arbete inriktat mot energiledning och energistyrning

Ett strukturerat och systematiskt energiarbete är nödvändigt för att skapa lönsamhet och minska verksamhetens klimatpåverkan. Swecos arbete inom energieffektivisering är dels inriktat mot energiledning dels mot energistyrning. Vi ger strategiskt stöd till kunder som förstår att energianvändningen påverkas av många roller i en organisation och våra experter utvecklar effektiva lösningar med god detaljkunskap om olika tekniska delsystem.

Ett långsiktigt lönsamt energiledningssystem

Att göra en energikartläggning ger kunskap om energianvändningen och att införa ett energiledningssystem är långsiktigt lönsamt. Sweco har bred kompetens inom dessa områden och erbjuder olika former av analyser och beräkningar samt processtöd. Resultatet blir en förändrad energiförsörjning, vilket vi skapar genom att effektivisera och lagra energi men också genom att växla över till mer förnyelsebara energiförsörjningssystem.

Vill du veta mer om Energieffektivisering?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.