0 av 0 för ""

Vindkraft

Vindkraft är en viktig energikälla för att uppnå Sveriges mål om förnybar energi. Sweco experter är starkt engagerade i energiomställningen och att utveckla vindkraftens fulla potential.

Vindkraft viktig i omställning till hållbar energiproduktion

Omställningen till ett hållbart energisystem är högaktuellt och utvecklingen av vindkraften spelar en viktig roll. Sweco är starkt engagerade i energiomställningen – inte minst genom att utveckla vindkraftens fulla potential.

Sweco erbjuder helhetslösningar inom vindkraft

Swecos omfattande expertis på området, i kombination med lokal närvaro på många marknader, gör att vi kan erbjuda helhetslösningar och vara ett stöd genom hela utvecklingsprocessen, såväl vid val av investeringsobjekt, nybyggnation som vid optimering av produktion.

Swecos experter är med i varje steg att optimera vindkraften

Vi är med i varje steg och gör analys av vindresurser, screening, tillståndsfrågor, projektering, upphandling, byggledning och optimering. Vi tar också fram investeringsalternativ baserat på vår omfattande databas med information från vindkraftparker och möjliga nyetableringar och vi värderar vindkraftsprojektens potential och risk genom vårt kostnadsverktyg. Våra kunder är etablerade energibolag som vill utveckla sin vindkraftsportfölj, nya aktörer som vill utveckla hållbar energiproduktion, samt investerare och finansiärer.

Vill du veta mer om Vindkraft?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.