0 av 0 för ""

Vinn ett innovationsprojekt inom vatten!

Innovation för hållbara vattenlösningar

På Sweco vill vi uppmuntra nyfikenhet och viljan att testa nya saker. Vi tror att det finns många idéer som förtjänar att undersökas närmare för att se om de döljer oupptäckta innovativa lösningar. Innovation är nyckeln till en hållbar framtid och vill bjuda in dig att vara en del av det.

Har du en idé som du vill realisera?

Inom Swecos vattenverksamhet har vi en lång tradition av att genomföra innovationsprojekt tillsammans med våra kunder. Genom detta initiativ vill vi nå ut till ännu fler. Ett innovationsprojekt kan drivas tillsammans med dig som kund, men det kan också vara högskolor, universitet eller andra innovativa samarbetspartners.

Så funkar det:

  • Har du en idé inom vatten och innovation som du vill realisera? Fyll i formuläret längst ner på denna sida.
  • Vi återkopplar på din idé.
  • Vinner din idé, formulerar vi tillsammans ett upplägg på ett innovationsprojekt och definierar mål, syfte och avgränsning.
  • Sweco sätter därefter upp en projektbudget som finansieras av våra medel för innovation.
  • Projektet bemannas med personal från Sweco som är specialister inom det valda ämnesområdet.

Varför satsar Sweco på innovation?

  • Utveckling av teknik och innovation går snabbt i dagens värld. För oss är våra kunders utmaningar och behov helt centrala när det handlar om vilka lösningar vi ska utveckla.
  • Sverige är en ledande aktör på den globala arenan när det gäller digitalisering, innovation och hållbarhet. Med de utmaningar världen står inför tror vi att svensk ingenjörskonst och innovationskraft kan fortsätta att bidra till att skapa en hållbar framtid – för alla.
  • På Sweco tror vi på att utveckla människor, samtidigt som en kreativ miljö för våra medarbetare skapar nyfikenhet och engagemang. Möjligheten att arbeta i innovationsprojekt är ett sätt att få våra medarbetare att fortsätta växa under hela sitt arbetsliv, något som på sikt även utvecklar hela vattenbranschen i Sverige.

Men vi klarar inte detta på egen hand. Vi är beroende av samarbetspartners, både för att få bra idéer till innovation och utveckling, men också för att få fler perspektiv på olika frågeställningar.

Skicka in din idé här!

Har du en idé inom vatten och innovation som du vill realisera? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.