0 av 0 för ""

Dagvatten

Dagvattnet är en viktig del när vi bygger framtidens städer. Vi erbjuder hållbara lösningar för att undvika översvämningar och föroreningar i ett förändrat klimat.

Dagvatten i ett förändrat klimat

När vi bygger framtidens hållbara städer minskar vi miljöpåverkan så långt det är möjligt, samtidigt som vi anpassar samhället till ett förändrat klimat. Att ta hand om dagvattnet är en viktig del av detta både för att undvika översvämningar och för att undvika föroreningar.  

Leda bort och rena överflödigt vatten på hållbart sätt

Sweco skapar hållbara lösningar för att leda bort och rena överflödigt vatten, exempelvis genom lokala innovativa dagvattenlösningar. Vi gör också riskbedömningar och föreslår åtgärder för bättre skydd av vattendrag och VA-system. Våra uppdrag omfattar bland annat miljöutredningar samt analys och projektering av olika typer av vattensystem. Med en samlad kunskap på plats kan vi hjälpa till med utredningar för ökad kunskap och förståelse om våra system. 

Kompetens inom modellering och miljöutredningar

Genom modellering skapar vi bilder av ledningsnätens och vattendragens nuvarande funktion och ser vilken effekt planerade åtgärder kommer att få. Dessutom genomför vi miljöutredningar och projektering av olika typer av vattensystem. 

 

Vill du veta mer om Dagvatten?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.