0 av 0 för ""

Grundvatten och vattenskydd

Vatten är en av jordens viktigaste naturresurser. Swecos hjälper till att behandla vattnet varsamt – en viktig del i det hållbara samhället.

Grundvatten och vattenskydd för hållbar vattenförsörjning

Vatten är en av jordens viktigaste naturresurser och vi är beroende av att det är rent och fritt från skadliga ämnen. Att behandla vattnet varsamt är en viktig del i det hållbara samhället. Swecos experter hjälper till att bevara och använda världens vatten på smartast möjliga sätt så att det räcker till många. 

Undersökningar för att skydda våra yt- och grundvatten

Varje år utför Sweco mängder av undersökningar och utredningar för att skydda våra yt- och grundvatten. Vid bygg- och infrastrukturprojekt utreder vi hur vattenförhållanden påverkas och gör miljökonsekvensbeskrivningar (MKB), samt tar fram vattenförsörjningsplaner. Våra experter har också ingående kunskap om EU:s ramdirektiv för vatten. 

Vi arbetar med datorsimulering och geografiska informationssystem (GIS) för att få en bild av hur vattnet beter sig i olika situationer. Det ger dig som kund ett tydligare och mer överskådligt beslutsunderlag och en möjlighet att sätt in kostnadseffektiva åtgärder utifrån varje given situation. 

 

 

Vill du veta mer om Grundvatten och vattenskydd?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap