0 av 0 för ""

Miljömanagement och miljöstöd

Strategiskt hållbarhetsarbete ger både affärsmässiga fördelar och minskar miljöpåverkan. Swecos miljökonsulter hjälper att planera hållbarhetsarbetet och gör det till en självklar del av verksamhetens strategiska arbete.

Miljömanagement ger många affärsmässiga fördelar

Strategiskt hållbarhetsarbete blir allt viktigare för världens organisationer, myndigheter och företag. Det ger många affärsmässiga fördelar som ett starkare varumärke, ökad lönsamhet och förstås en möjlighet att minska verksamhetens miljöpåverkan. Swecos miljökonsulter hjälper kunderna att planera hållbarhetsarbetet och gör det till en självklar del av verksamhetens strategiska arbete.

Miljöstöd och vägledning till hållbart ledarskap

Våra miljökonsulter gör sociala och miljömässiga bedömningar vid infrastrukturprojekt, hållbar stadsplanering och nyetablering av industrier. Vi har kompetens och erfarenhet att vägleda till ett hållbart ledarskap och samordna hållbarhets-, arbetsmiljö- och miljöfrågor. Swecos miljökonsulter har lång erfarenhet av olika system för verksamhetsledning och kan stödja vid införandet av nya ledningssystem eller vid utveckling av befintliga system samt genomföra revisioner.

Vi utreder och värderar miljöpåverkan och miljörisker

Som miljökonsulter gör vi även riskanalyser, utredning och värderar verksamheters miljöpåverkan. Vi ger stöd i framtagandet av riktlinjer och policyer för att uppnå verksamhetens hållbarhetsmål. I samband med investeringar i fastigheter och företag kan Swecos miljökonsulter hjälpa till med att identifiera tekniska brister och miljörisker och värdera dem ekonomiskt, så kallad Technical and Environmental Due Diligence (TEDD).

Vill du veta mer om Miljömanagement och miljöstöd?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap