0 av 0 för ""

VA-teknik och ledningssamordning

I ett hållbart samhälle behövs effektiva system för dricksvatten, fjärrvärme, gas, dagvatten och vattendrag. Sweco utvecklar lösningar för komplexa projekt i nära samarbete kunderna.

VA-teknik i ett hållbart samhälle

I ett modernt och hållbart samhälle behövs effektiva system för dricksvatten, fjärrvärme, gas, dagvatten och vattendrag. Ofta är det frågan om komplexa projekt som omfattar flera tekniska områden och många inblandade parter.

Ledningssamordning i nära samverkan med kunderna

Sweco samordnar nya ledningssystem vid stadsbyggnation och större infrastrukturprojekt där nya ledningar ska dras. Vi dimensionerar och formar kostnadseffektiva och hållbara lösningar i nära samverkan med kunderna.

Experter hela vägen – från utredning till förvaltning av VA-system

Våra experter är med i processen från inledande utredningar till projektering, byggledning och systemförvaltning. Vi arbetar även med riskbedömning och klimatanpassning för bättre skydd av vattendrag och VA-system. När VA-verksamheten förändras påverkas även de ekonomiska förutsättningarna. Det kräver såväl kunskap om VA-systemens och vattendragens historiska utveckling, som god insikt i den senaste tekniken och kunskap om klimatförändringar.

Vill du veta mer om VA-teknik och ledningssamordning?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap