0 av 0 för ""

Serverrum

Sweco på ”Cyber Security- Kritisk infrastruktur”

I mars samlas 250 cyber- och informationssäkerhetsexperter i Stockholm på konferensen ”Cyber Security – Kritisk infrastruktur” anordnad av Ny teknik. Konferensens tema, cybersäkerhet med fokus på kritisk infrastruktur, är mer aktuellt än någonsin tidigare. I en instabil geopolitisk omvärld, med en blixtsnabb utveckling av AI och en allt högre digital exponering för i stort sett alla företag och organisationer så ökar risken för hot, angrepp och problem inom cyberområdet. Syftet med konferensen är att samla branschen och ledande befattningshavare för en dialog. NIS2, IT/OT, leverantörskedjor, LIS, AI och kvantkryptosäkring är några av områdena som det fokuseras lite extra på.

I scenprogrammet finns Swecos Christina Skogster Stange, divisionschef Digital Services, för att berätta hur vi tar oss an det nya säkerhetshotet, bygger kompetens och anpassar oss till nya lagkrav i byggandet av framtidens hållbara och resilienta samhällen.

När: 21 mars 2024

Var: Blique by Nobis, Gävlegatan 18, Stockholm

Möt oss där: På plats finns experter från Sweco och Mollitiam med vilka Sweco nyligen tecknade samarbetsavtal. Välkommen att besöka vår monter för samtal och demos.

Se hela programmet och anmäl dig; Cyber Security: Kritisk infrastruktur 2024 – Ny Teknik Education

Hoppas att vi ses! Tillsammans formar vi framtidens samhällen.