På Sweco jobbar experter, tvillingar, bästisar, stjärnarkitekter, kickboxarkompisar och topprådgivare. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Sök jobb och hör våra stories. Tillsammans formar vi framtiden.

/globalassets/images-480x270/career_480x270_20160512.jpg
Höga förväntningar
Vi sätter ribban högt, men ser också till att du får förutsättningar att nå dit och mer därtill. Hos oss kan du, tillsammans med våra kompetenta medarbetare, arbeta i utmanande projekt. Redan från början blir du uppmanad att ta ett eget ansvar för din utveckling och dina arbetsuppgifter och du får möjlighet att arbeta i ett dynamiskt team. Du kommer även att ha en engagerad chef som stöttar dig i ditt arbete.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg
Möta utmaningar
Eftersom vårt arbete innebär att möta morgondagens utmaningar behöver vi alltid ligga långt fram. Att ständigt utvecklas och vara bäst på att förstå våra kunders behov är grunden för både våra medarbetare och Swecos fortsatta existens och framgång.
/siteassets/karriar/webb_480px.jpg
Steget före
Vi behöver ständigt se till att vi har den kompetens som våra kunder efterfrågar och vi arbetar därför systematiskt med utveckling av våra medarbetare. Att hela tiden utvecklas både som företag och medarbetare är inte ett val för oss, det är något som vi behöver och vill göra. Så oavsett om du är nyexaminerad eller erfaren konsult får du möjligheter att utveckla din kompetens.
/globalassets/images-570x380/570x380_aboutus_v2.jpg

Den mest kundnära och engagerade partnern med erkänd expertis

Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande på Sweco. Just nu arbetar våra installationskonsulter med inomhusmiljön i ett nytt sjukhus som öppnar för patienter om knappt fem år. Just nu utreder våra trafikingenjörer en ny tunnelbanelinje som tar emot sina första resenärer om tio år. Just nu ritar våra arkitekter på det som ska vara en livfull och dynamisk ny stadsdel om ungefär 15 år. Att ligga steget före är Swecos jobb. Resultatet blir verkligt för de flesta andra i framtiden.

 

Läs mer

Möt våra medarbetare

Det som förenar Swecos medarbetare är att vi känner engagemang för att forma framtidens samhällen och städer. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag och har en drivkraft att göra verklig skillnad för dem vi jobbar för. Läs vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss.

Läs mer
/siteassets/karriar/medarbetare/motvaramedarbetare_570x380.jpg
How Sweco are you?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.