Vi tror på den positiva kraften i människans nyfikenhet och möjligheterna i teknik och design. På Sweco jobbar experter, tvillingar, bästisar, stjärnarkitekter och topprådgivare. I våra relationer till varandra och till våra kunder skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Vi söker ständigt nya talanger, välkommen att joina gemenskapen!

/siteassets/karriar/rekryt-host-2019/nationalmusem_570x380.jpg

Vår otroliga vardag

Vi brinner för våra kunder och att göra goda affärer. Kunderna kommer till oss för de vet att vi kan lösa deras problem och utmana dem i sin vardag.

Tillsammans utformar vi morgondagens samhällen och städer och oavsett om det handlar om de stora penseldragen eller ner på detaljnivå så utgår vi från otroligt. Det är så vi arbetar. 

Läs mer om vår otroliga vardag

#Vi på Sweco

På den här bloggen kommer du att få möta våra experter, men också bästa kompisar, kusiner och gymkompisar.

Det är förstås inte en slump att så många bästisar arbetar här. Vår kultur bygger på att vi samarbetar, delar kunskap och har kul!

Hör våra stories
/siteassets/karriar/rekryt-host-2019/tjenisklenis_570x380.jpg
Tillsammans formar vi framtidens hållbara samhälle

Kontakt

Träffa Sweco

MässING - Helsingborg - Arbetsmarknadsdag

26-02-2020

MässING är en arbetsmarknadsmässa som riktar sig till de 650st högskoleingenjörsstudenterna på LTH Campus Helsingborg. Sweco är på plats och vi ser fram emot att träffa dig som vill utforma framtidens samhällen och städer tillsammans med oss. Vi berättar gärna om våra spännande projekt och karriärmöjligheter och svarar på frågor om hur du kan söka jobb, exjobb, eller delta i några av våra andra studentinitiativ.

Läs mer

ARKIPELAGO - GÖTEBORG - ARBETSMARKNADSDAG

26-02-2020

Arkipelago Sverige är samlingsnamnet på det samarbete som startades våren 2011 mellan arkitekturutbildningarna i Lund, Karlskrona, Göteborg, Stockholm och Umeå med Sveriges Arkitekter som huvudsamarbetspartner. Kom och besök oss i vår monter!

Läs mer