0 av 0 för ""

Ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss

Som konsult på Sweco gör du skillnad. Du agerar expert och rådgivare tillsammans med kunniga kollegor. Här jobbar vi med de globala målen i nära samarbete med våra kunder och utvecklas som konsulter i spännande uppdrag. På Sweco är hållbarhet viktigt, i samhället såväl som i livet. Vi är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och på så sätt få vardagen att gå ihop. Gör skillnad tillsammans med oss!

Vi är Sweco

Vi skapar förändring tillsammans. Det kan vara en liten detalj eller en större helhet, en storslagen vision eller den sista pusselbiten som får visionen att bli verklighet. Oavsett om det är långsiktiga planer eller projekt där resultatet märks direkt så är förändring alltid en del av oss, i allt vi gör.

 

Möt landskapsarkitekten Kristina Holmblad

“Som landskapsarkitekt har man en  bred utbildning. Det är då viktigt att man får samarbeta med andra experter som är extremt duktiga så jag lär mig massor om deras expertområden. När man jobbar i ett sådant team så får man möjlighet till att jobba med komplexa uppgifter.Det gör att jag också måste lyfta fram mina kunskaper i projekt och visa vad jag kan bidra med och vilka lösningar jag kan komma med. Det i sig gör så att man känner att man kan göra skillnad.”

Har du frågor om att arbeta på Sweco?

Vi svarar gärna på dina frågor kring en karriär hos oss eller våra lediga jobb. Vi ser fram emot att höra från dig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.