Vi tror på den positiva kraften i människans nyfikenhet och möjligheterna i teknik och design. På Sweco jobbar experter, tvillingar, bästisar, stjärnarkitekter och topprådgivare. I våra relationer till varandra och till våra kunder skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Vi söker ständigt nya talanger, välkommen att joina gemenskapen!

/siteassets/karriar/rekryt-host-2019/nationalmusem_570x380.jpg

Vår otroliga vardag

Vi brinner för våra kunder och att göra goda affärer. Kunderna kommer till oss för de vet att vi kan lösa deras problem och utmana dem i sin vardag.

Tillsammans utformar vi morgondagens samhällen och städer och oavsett om det handlar om de stora penseldragen eller ner på detaljnivå så utgår vi från otroligt. Det är så vi arbetar. 

Läs mer om vår otroliga vardag

#Vi på Sweco

På den här bloggen kommer du att få möta våra experter, men också bästa kompisar, kusiner och gymkompisar.

Det är förstås inte en slump att så många bästisar arbetar här. Vår kultur bygger på att vi samarbetar, delar kunskap och har kul!

Hör våra stories
/siteassets/karriar/rekryt-host-2019/tjenisklenis_570x380.jpg
Tillsammans formar vi framtidens hållbara samhälle

Kontakt

Träffa Sweco

LARV - Luleå - Arbetsmarknadsdag

22-01-2020

LARV är Teknologkårens årliga arbetsmarknadsvecka vid Luleå tekniska universitet.

Läs mer

WEBBINARIUM OM SVERIGES NYA GEOGRAFI PÅ TEMAT ATTRAKTIVA KOMMUNER

22-01-2020

Välkommen till en webbsändning om rapporten Sveriges nya geografi. Temat för årets publikation är attraktivitet. Kommunernas förutsättningar att vara attraktiva kommer belysas utifrån ett boende-, besöks- och näringslivsperspektiv.

Läs mer