Som konsult på Sweco gör du skillnad. Du agerar expert och rådgivare tillsammans med kunniga kollegor. Här jobbar vi med de globala målen i nära samarbete med våra kunder och utvecklas som konsulter i spännande uppdrag. På Sweco är hållbarhet viktigt, i samhället såväl som i livet. Vi är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och på så sätt få vardagen att gå ihop. Gör skillnad tillsammans med oss!

/siteassets/karriar/rekryt-host-2020/this-is-sweco-thumbnail-2.jpg

This is Sweco

Häng med oss och våra kunder när vi möter utmaningarna med att forma morgondagens hållbara samhällen och städer. Vi gör skillnad tillsammans. 

Se alla lediga jobb

Möt landskapsarkitekten Kristina Holmblad

Möt Kristina Holmblad och hör henne berätta om varför hon valt att jobba på Sweco.

Se alla lediga jobb
/siteassets/karriar/rekryt-host-2020/kristinarekrytering-thumbnail-webb.jpg
Tillsammans formar vi framtidens hållbara samhälle

Kontakt

Träffa Sweco

Kommunkvarten - Kultur och litteratur som verktyg för integration: erfarenheter från kommunalt arbete

27-11-2020

27 november, kl 11:15-11:30. Kulturen har alltid varit en såväl ombestridd som central del av samhällsutvecklingen. Den har ett eget omätbart värde och samtidigt många mervärden i att den kan stärka folkhälsa, demokratiutveckling och attraktivitet på en plats, liksom skapa mötesplatser och främja integration.

Läs mer

Kommunkvarten - Handlingsplan Agenda 2030

04-12-2020

4 december, kl 11:15-11:30. Många kommuner och regioner står inför stora utmaningar kopplade till Agenda 2030 och de globala målen. Genom att ta fram en handlingsplan får kommunen eller regionen hjälp med hur arbetet med Agenda 2030 och de globala målen kan förankras och inkluderas i kommunens befintliga verksamheter. Under den här kommunkvarten kommer vi att diskutera vikten av att ta fram en handlingsplan för Agenda 2030.

Läs mer