Vi tror på den positiva kraften i människans nyfikenhet och möjligheterna i teknik och design. På Sweco jobbar experter, tvillingar, bästisar, stjärnarkitekter och topprådgivare. I våra relationer till varandra och till våra kunder skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Vi söker ständigt nya talanger, välkommen att joina gemenskapen!

/globalassets/images-480x270/career_480x270_20160512.jpg
Höga förväntningar
Vi sätter ribban högt, men ser också till att du får förutsättningar att nå dit och mer därtill. Hos oss kan du, tillsammans med våra kompetenta medarbetare, arbeta i utmanande projekt. Redan från början blir du uppmanad att ta ett eget ansvar för din utveckling och dina arbetsuppgifter och du får möjlighet att arbeta i ett dynamiskt team. Du kommer även att ha en engagerad chef som stöttar dig i ditt arbete.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg
Möta utmaningar
Eftersom vårt arbete innebär att möta morgondagens utmaningar behöver vi alltid ligga långt fram. Att ständigt utvecklas och vara bäst på att förstå våra kunders behov är grunden för både våra medarbetare och Swecos fortsatta existens och framgång.
/siteassets/karriar/webb_480px.jpg
Student
Hej student! Här kan du läsa allt om exjobb, praktik, talangprogram, traineeprogram och sommarjobb.
/siteassets/karriar/rekryt-host-2019/nationalmusem_570x380.jpg

Vår otroliga vardag

Vi brinner för våra kunder och att göra goda affärer. Kunderna kommer till oss för de vet att vi kan lösa deras problem och utmana dem i sin vardag.

Tillsammans utformar vi morgondagens samhällen och städer och oavsett om det handlar om de stora penseldragen eller ner på detaljnivå så utgår vi från otroligt. Det är så vi arbetar. 

Läs mer

#Vi på Sweco

På den här bloggen kommer du att få möta våra experter, men också bästa kompisar, kusiner och gymkompisar.

Det är förstås inte en slump att så många bästisar arbetar här. Vår kultur bygger på att vi samarbetar, delar kunskap och har kul!

Hör våra stories
/siteassets/karriar/rekryt-host-2019/tjenisklenis_570x380.jpg
Tillsammans formar vi framtidens hållbara samhälle

Kontakt

Träffa Sweco

ARMADA I STOCKHOLM

19-11-2019

Kungliga Tekniska Högskolans årliga arbetsmarknadsdagar går i år av stapeln 19-20 November.

Läs mer

VARM I GÖTEBORG

26-11-2019

VARM är V-teknologsektionens och AE-sektionens årliga Arbetsmarknadsmässa på Chalmers Tekniska Högskola. Den går av stapeln den 20 november 2018 i SB-multisalen och betonghallen. De ligger i anslutning till V-Huset på Chalmers Tekniska Högskolas campus Johanneberg.

Läs mer