0 av 0 för ""

Den gröna omställningen

Vi kan ställa om. Spara resurser genom återbruk. Gå över till förnybar energi. Transportera klimatsmart. Och skapa hållbara byggnader för framtidens städer.

Har du viljan, har vi kunskapen

Vi kan göra vision till verklighet med hjälp av strategi, innovation och teknik. Vi gör det tillsammans. Hittar nya lösningar. Delar med oss av våra insikter, lärdomar och erfarenheter så att andra kan följa efter.

För det är så vi kommer framåt. Får med oss fler. Och ställer om. Tillsammans.

Transforming Society Together

Förändra

Vi gör saker på nya sätt. Hittar nya perspektiv, inspireras och inspirerar. Fortsätter att utveckla oss själva och vår omgivning.

Vad kan vi drömma om idag, som är realitet i morgon? Här samlar vi våra tankar och erfarenheter kring innovationer, teknik och digitalisering. Tillsammans formar vi framtiden!

Man tittar ut över bergigt landskap

Leva

Vi planerar för samhällen och städer. Tar fram nya sätt att bygga på, återbrukar material och minskar energiförbrukningen. Använder ny teknik för att förbättra våra samhällen och inspirerar till nya sätt att leva.

Hur ser framtidens bostäder ut? Vilka samhällen ser vi ta form? Vilka behov behöver de möta? Hur gör vi dem hållbara?

Kvinna med barn i familjen i stadsmiljö

Producera

Vi hittar nya vägar. Ställer om vårt sätt att producera, sälja och konsumera. Fortsätter framåt med smarta lösningar och förnybar energi.

Hur ser vi till att det vi behöver inte kostar vår jord för mycket? Läs om hur vi förbättrar produktion och industri med en grönare inriktning.

Man i varselväst framför ett vindkraftverk

Resa

Vi ställer om till ett hållbart resande. Elektrifierar transporterna. Minskar utsläppen. Tar hand om världen och varandra.

Hur ser framtidens resor och transporter ut? Här kan du läsa om hur vi tar saker och människor mellan olika platser på ett hållbart sätt. Om det så är via vägar, räls, hav eller himmel.

Kvinna tittar ut genom tågfönster

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli mer cirkulär, minska din energiförbrukning eller ställa om till fossilfritt? Oavsett vilka dina mål, visioner eller utmaningar är vill vi på Sweco gärna bistå med teknisk expertis och strategisk rådgivning för din verksamhet eller ditt projekt. Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.