0 av 0 för ""

Projektledning byggnader och stadsdelar

Projektledning inom byggnader och stadsdelar

Ett samhälle utvecklas ständigt. Och oavsett om det är ett sjukhus som ska renoveras eller en ny stadsdel som ska planeras, erbjuder Swecos certifierade projektledare ett stort tjänsteutbud inom projektledning. Med en gedigen kunskap och en bred erfarenhet från alla delar av bygg- och fastighetssektorn hjälper vi er att lyckas med de mest utmanande projekten, oavsett storlek och plats. Tillsammans med dig som kund skapar vi det hållbara samhället.

Projektledning för alla faser

Våra projektledare kan hjälpa er med allt från mindre projekt i er egen organisation till byggprojektledning och komplexa samhällsbyggnadsprojekt. Vi finns med och stöttar under alla faser och i alla typer av projekt inom samhällsutveckling. Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och vårt arbetssätt, samt med tillgång till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag och leda era projekt till framgång.

Våra projektledare kan hjälpa er med

Arbetsmiljö​

Vi hjälper er att skapa och upprätthålla bästa möjliga arbetsmiljö i projekt och verksamhet utifrån era specifika förutsättningar. Vi kan också utbilda dig och din organisation i sakfrågor samt ge dig råd och coachning om arbetsmiljöfrågor och arbetsmiljöarbete.

Byggledare​

En nyckel till framgångsrika byggprojekt är samverkan på byggarbetsplatsen och ett kommunikativt ledarskap. Med struktur och tydlighet ser Swecos byggledare till att arbetet flyter på och att arbetsplatsens olika aktörer samverkar på ett effektivt sätt. Vi övervakar produktionen och följer att arbetet sker enligt avtal med fastställd budget och tidplan.

Projektledare

Våra byggprojektledare hjälper till vid upphandlingar genom att ta fram förfrågningsunderlag, utvärdera anbud och bistå vid kontraktsskrivning. På detta sätt säkerställer vi full förståelse för att samverkan och ledarskap sker utifrån vad som planerats och upphandlats. Vi går också in som kontrollansvariga enligt PBL och som byggarbetsmiljösamordnare under projekteringen och utförandet (BAS-P och U).

Projekteringsledning​

Under projekteringen samordnar och strukturerar projekteringsledaren samtliga aktörers arbete  och säkerställer att ditt projekt får de rätta förutsättningarna.

Tunnelbanan – ett gigantiskt projekt med alla discipliner

Om tio år kopplas Nacka och T-centralen samman med 11 kilometer ny tunnelbana, den största satsningen på Stockholms tunnelbana i modern tid. Sweco projektleder utbyggnaden.

Vill du veta mer om PL inom byggnader och stadsdelar?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap