0 av 0 för ""

Projektledning byggnader och stadsdelar

Projektledning inom byggnader och stadsdelar

Ett samhälle utvecklas ständigt. Oavsett om det är ett sjukhus som ska renoveras eller en ny stadsdel som ska planeras, erbjuder Swecos certifierade projektledare ett stort tjänsteutbud inom projektledning. Med en gedigen kunskap och en bred erfarenhet från alla delar av bygg- och fastighetssektorn hjälper vi er att lyckas med de mest utmanande projekten, oavsett storlek och plats. Vår ambition är att skapa värden för dig och för alla som berörs av projektet. Tillsammans med dig som kund skapar vi ett hållbart samhälle.

Det spelar roll för oss vad människor känner, tänker och upplever. Ett bygg- och fastighetsprojekt påverkar människor på så många fler sätt än att det uppstår buller och byggdamm. Vi ser till att skapa trygghet genom delaktighet, samtidigt som vi avlastar din organisation. Genom att jobba i genomtänkta processer och samtidigt sätta fokus på värdeskapande möjligheter säkerställer vi att ditt projekt gör positiv skillnad.

Ditt projekt gör vi tillsammans

Våra projektledare vill bidra med en dynamisk ledarstil och en kommunikatörs mindset. Vi värderar ett ledarskap som främjar personligt engagemang och gör att människor vågar ifrågasätta och bidra med idéer som tar projektet framåt, oavsett om det rör dina medarbetare, hantverkare eller hyresgäster.

  • Vill du jobba med oss? 

    Swecos projektledningsverksamhet inom Bygg och fastighet växer, vill du vara med?

Projektledning för alla faser

Våra projektledare kan bistå med allt från mindre interna projekt till byggprojektledning och komplexa samhällsbyggnadsprojekt. Vi finns med och stöttar under alla faser och i alla typer av projekt inom samhällsutveckling, nyproduktion och ROT. Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och tillgången till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag och leda ditt projekt till framgång.

Certifierad projektledningsutbildning med erfarenhet och teoretisk kunskap

Sweco har certifierade projektledare med lång erfarenhet av att driva projekt i enlighet med de flesta projektmodeller. Tack vare det har vi goda förutsättningar att lära andra om projektledning – något vi gör genom våra projektledningsutbildningar. Sweco är certifierad auktoriserad utbildare enligt PMI (ATP) och kan därför även erbjuda PMP-certifieringstentaförberedande utbildning.

Projektrelaterade roller och tjänster vi kan hjälpa er med

En grupp av människor framför ett blädderblock.

Projekteringsledning

Våra projekteringsledare samordnar och strukturerar samtliga aktörers arbete och säkerställer att ditt projekt får de rätta förutsättningarna för att lyckas i tid och i enlighet med budget.

Två personer i varselkläder tittande på en padda i ett fabriksområde.

Byggledning

En nyckel till framgångsrika byggprojekt är samverkan på byggarbetsplatsen och ett kommunikativt ledarskap. Med struktur och tydlighet ser Swecos byggledare till att arbetet flyter på som det ska och att arbetsplatsens olika aktörer samverkar på ett effektivt sätt. Vi säkerställer att arbetet sker enligt avtal, fastställd budget och tidplan.

Två kvinnor i diskussion över ett bord i kontorsmiljö

Arbetsmiljösamordning

Vi hjälper dig och ditt projekt att skapa och upprätthålla bästa möjliga arbetsmiljö utifrån era specifika förutsättningar. Vi kan också utbilda dig och din organisation i sakfrågor samt ge dig råd och coachning om arbetsmiljöfrågor och arbetsmiljöarbete.

Återbrukssamordning

Våra återbrukskonsulter hjälper privata och offentliga kunder med återbrukssamordning. Vi arbetar systematiskt med återbruksinventering och upphandlingskrav för återbruk, vilket resulterar i stora klimat- och kostnadsbesparingar. Vi rekommenderar tjänsten ”Kickstart Återbruk” för att du snabbt ska komma i gång med återbruksarbetet.

Gävle sjukhus – Framtidsbygget säkrar en modern sjukhusvård

Framtidsbygget är samlingsnamnet för en mängd om- och nybyggnationer av sjukhusen i Hudiksvall och Gävle. Det är en omfattande modernisering av sjukhusen om cirka 120 000 kvadratmeter och omfattar en byggnadsinvestering på över fem miljarder kronor. Uppdraget är ett multidisciplinärt uppdrag där många av Swecos kompetenser deltar, varav de största är experter inom projektledning, arkitektur, installation och byggkonstruktion.

Konceptbild tillbyggnad sjukhus
  • Vi kommer att lyssna, ifrågasätta, lyssna igen. Vi kommer ge förslag – och ibland kommer du bli förvånad. Att skapa värde kräver att vi vågar tänka nytt och du kommer märka att vi vill åstadkomma något mer med ditt projekt.

     

    – Fredrik Olsson, projektledare Sweco

Kontakta oss om du vill veta mer om våra projektrelaterade tjänster och hur vi kan hjälpa dig!

Fyll i formuläret så återkommer våra kollegor Peter Magnusson eller Melissa Jamali till dig.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.