0 av 0 för ""

Kontorsarkitektur

 

Kontorsarkitektur som inspirerar och motiverar

Ett kontor är en mötesplats för olika människor och olika kompetenser. Den allra viktigaste komponenten för en blomstrande verksamhet är människorna som jobbar där, de behöver hälsosamma, ergonomiska miljöer där de mår bra, blir motiverade och kan få arbetsro. Omgivningen har stor betydelse för att man ska kunna tänka kreativt och ha en produktiv dag. Dessutom är det trots allt på arbetsplatsen vi spenderar en stor del av dagen – därför tycker vi att det är extra viktigt att skapa platser som alla kan att trivas på.

Ett kontor fungerar som ansiktet utåt för ett företag och förstärker hur varumärket upplevs. Med kontorets utformning påverkar man hur saker så som kultur, stämning och gemenskap uppfattas. Det är en plats som ska locka vid rekrytering, och också en plats där stolta anställda ska kunna vara verksamma och vilja stanna kvar.

På Sweco Architects har vi bred kompetens och gedigen erfarenhet inom arkitektonisk gestaltning, teknik och särskild sakkunskap för att kunna leverera högsta kvalité inom alla de områden som projektet kan tänkas beröra.

Rätt val av arkitekt för kontor med hållbarhetsfokus

I varje projekt börjar vi med en nära dialog med kunden, för att kunna sätta oss in i verksamhetens arbetssätt och behov för att landa i skräddasydda resultat. Det lägger grunden för att vi ska kunna utforma och förvalta varumärkande idéer och koncept åt kunden, som håller över tid. Det är även i början av processen som vi kan förankra principer för stomme, layout och inredning för att skapa smarta effektiva ytor. Vi tar ombord cirkulärt tänkande i de tidiga skeendena så att klimatanpassning alltid blir en integrerad del av gestaltningen och byggnadens utseende.

Kontorsdesign med flexibla lösningar

Definitionen av en arbetsplats och vad vi förväntar oss av den genomgår just nu en stor förändring. Ur nya behov och förväntningar växer spännande flexibla omgivningar fram, så som exempelvis ytor för co-working och olika hybridmiljöer. Det utmanar oss till nytänkande och kreativitet för att kunna fortsätta skapa hållbara byggnader och miljöer för människor att trivas och verka i, som en del av livspusslet.

Swecohuset Stockholm
Bokhylla i Swecohuset
Epiroc Örebro
Kontoret av Epiroc i Örebro

Vill du veta mer om Kontorsarkitektur?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.