0 av 0 för ""

Akustik och vibrationer

God ljudmiljö är viktigt för vår hälsa och en förutsättning för ett hållbart samhälle. Vi kan hjälpa till med kostnadseffektiva och designmässigt tilltalande akustiklösningar.

Bra akustik och god ljudmiljö är viktigt för vår hälsa

Ljud påverkar oss människor på många sätt. Buller är oönskade ljud som påverkar vår hälsa och livskvalitet negativt. Men på motsvarande sätt skapar väl formade och genomtänkta ljudmiljöer ett välbefinnande och lyfter platser till nya nivåer.

I en bra ljudmiljö minskar vi det onödiga och störande ljudet och tar i stället till vara på akustiken utifrån olika behov och beteenden. På det viset skapar vi positiva upplevelser för de som visats i miljöerna.

Kostnadseffektiva och attraktivt designade akustiklösningar

Swecos experter hjälper kunderna att uppfylla samhällets krav på bullernivåer och en god ljudmiljö. Vi tar fram kostnadseffektiva och designmässigt tilltalande akustiklösningar med rätt effekt för varje enskilt fall. Vi arbetar med akustik- och ljudprojektering i olika typer av byggprojekt och gör olika mätningar och utredningar av ljud, buller och vibrationer, till exempel industri- och trafikbuller. De mätmetoder som Sweco använder följer Svensk standard och Naturvårdsverkets riktlinjer.

Vill du veta mer om Akustik och vibrationer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.