0 av 0 för ""

Järnväg

Swecos konsulter har teknisk kompetens inom allt från utredning och projektering av nya spår och järnvägar till drift och underhåll av befintliga.

Järnväg – transportlösningar för framtiden

Hur skapar vi hållbara, säkra och kostnadseffektiva transportlösningar för framtiden? Swecos konsulter erbjuder projektering, design och specialisttjänster för planering, utformning samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Allt från planering av enklare växelbyten till projektering av komplexa rangerbangårdar och en ny höghastighetsjärnväg i Sverige.  Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och vårt arbetssätt, samt med tillgång till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag. 

Ledande inom spår- och järnvägsdesign

Sweco har idag en ledande ställning i norra Europa inom spår- och järnvägsdesign med över 1 200 experter på området, varav 600 i Sverige på ett 30-tal orter. Uppdragen sträcker sig från nationella stambanor till växande städers kollektivtrafiknät, ofta med koppling till lokala eller nationella miljömål.

Sweco utformar delsträcka på Sveriges första höghastighetsjärnväg

Sweco har valts ut av Trafikverket för att utforma en delsträcka i Ostlänken som blir Sveriges första höghastighetsjärnväg. Stambanan Stockholm – Malmö – Göteborg byggs ut med ett helt nytt dubbelspår för höghastighetståg.

 

Ett brett urval av tjänster

Swecos järnvägsexperter har teknisk kompetens inom alltifrån utredning och projektering av nya spår och järnvägar till drift och underhåll av befintliga.

Exempel på tjänster:

  •  Banteknik
  •  Elteknik
  • Trafikstyrning
  • Digitala platsbesök
  • Drift och underhåll för spårbunden trafik

Projekt inom Järnväg

Vill du veta mer om Järnväg?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap