0 av 0 för ""

Elteknik

Swecos experter har lång erfarenhet av elteknik för spårbunden trafik och utreder, dimensionerar och projekterar inom samtliga delar.

Säkra, stabila och effektiva eltekniklösningar

Elektrisk energi är en förutsättning för att driva tåg, hålla växlar fria från snö och försörja signal- och teleanläggningar med elkraft. En stabil, säker och effektiv järnväg är central för utformandet av framtidens järnväg. Järnvägens elteknik delas in i anläggningar för kraftförsörjning, lågspänning och kontaktledningar.

Experter med gedigen kunskap och erfarenhet inom elteknik

Swecos experter har lång erfarenhet av elteknik för spårbunden trafik och utreder, dimensionerar och projekterar inom samtliga delar. Dessutom utför vi olika typer av besiktningar och granskningar. Dessutom utför vi olika typer av besiktningar och granskningar. På Sweco arbetar ingenjörer med specialistkunskap om elteknik och vi löser alla typer av utmaningar på ett effektivt sätt. Vi har hög kompetens om samspelet mellan kontaktledning och tågets strömavtagare, vilket är särskilt komplext vid höga hastigheter och kraftigt varierande temperaturer.

Vill du veta mer om Elteknik?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.