0 av 0 för ""

 

Transforming society together

Vi befinner oss mitt i den gröna omställningen. Med kraften i den samlade kompetensen hos Swecos 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter skapar vi lösningarna för samhällsomställningen tillsammans med våra kunder.

Från de breda penseldragen till den minsta detaljen kombinerar vi våra färdigheter och perspektiv för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara.

Korta fakta

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Vi levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför över 150 000 uppdrag i Europa och runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar.

Omsättning
29 miljarder SEK

Kontor
Sweco har kontor på cirka 50 orter i Sverige

Internationell närvaro
Sweco har fasta etableringar i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Polen, Tjeckien, Tyskland, Nederländerna, Belgien och Storbritannien.

Antal anställda
22 000 medarbetare varav 7 100 i Sverige

Genom vårt arbetssätt kan vi alltid erbjuda våra kunder en kombination av global expertis och lokal förståelse, som är anpassad för deras verksamhet och verklighet. Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och att tillsammans hjälpa dem att lösa deras utmaningar. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Integrerad design sedan 1958

På Sweco har arkitekter och ingenjörer arbetat nära tillsammans sedan 1958. Sweco grundades på Gunnar Nordströms vision om ett kombinerat arkitekt- och ingenjörsföretag som kan arbeta inom olika discipliner. Denna tvärvetenskap är mer relevant än någonsin för att hantera klimatförändringar, urbanisering och digitalisering.

Vi ser till att människor har rent vatten, ren luft, ren energi och en fysisk miljö där de kan leva, arbeta och utvecklas.

Gunnar Nordström, grundare av Sweco