0 av 0 för ""

Mätningsteknik

Swecos konsulter inom mätningsteknik skapar mätbara data efter era behov, med hjälp av den senaste tekniken.

 

Mätningstekniska tjänster som skapar mätbara data

Mätning är så mycket mer än totalstationsmätningar och laserskanning. Sweco konsulter inom mätningsteknik skapar mätbara data efter era behov, med hjälp av den senaste tekniken. Vi hjälper er att lösa alla typer av utmaningar och kan bistå med allt från rådgivning och leverans i tidiga skeden, till byggande av färdig produkt och förvaltning. Våra tjänster är anpassade efter dig som kund och grundar sig i långa kundrelationer och vår erfarenhet inom olika marknadssegment.

Teknisk framkant för kostnadseffektiva lösningar

Idag tillåter tekniken snabbare och enklare datafångster vilket i sin tur resulterar i större och komplexare datamängder. Våra mätinstrument och sensorer är i teknisk framkant och vi strävar alltid efter att applicera den senaste tekniken i våra uppdrag för att uppnå den bästa och kostnadseffektivaste lösningen för er.

Vi genererar modeller och beslutsunderlag åt er

Vår erfarenhet och expertis hjälper er att använda rätt data för rätt syfte och kan med effektiva metoder generera användbara modeller och beslutsunderlag. Vår kapacitet och expertis skapar förutsättningar att ta oss an alla typer av utmaningar och projekt, mindre eller stora och komplexa.

Mätningsteknik inom olika marknadssegment

Industri och energi

Inom industrin erbjuder vi tjänster inom geometrisk mätning, laserskanning och spänningsfria stomnät. Oavsett om det är maskinlinje som skall riktas upp, en relationshandling som skall kontrolleras eller ett spänningsfritt stomnät som ska upprättas så hjälper vi er.

Bygg och Fastighet

Inom fastighetssegmentet kan vi verifiera och uppdatera underlag för renoveringar och tillbyggnationer. Vi hjälper er med att exempelvis kontrollera en area, uppdatera en digital tvilling eller att upprätta ett kontrollprogram för sättningsövervakning.

Infrastruktur

Vår erfarenhet inom infrastrukturprojekt grundar sig på ett långt samarbete med Sveriges största infrastrukturförvaltare. Inom trafikverksuppdrag levererar vi helhetslösningar inom mätningsteknik. Från tidiga skeden, genom projektering, byggande och förvaltning kan vi erbjuda väl beprövande lösningar för att förse projekt med rätt beslutsunderlag.

Entreprenadmätning

Mot våra entreprenadkunder är vi er leverantör av tjänster inom stomnät, maskinstyrning, mängdreglering, utsättning och produktionsplanering. Vår storlek gör att vi alltid har resurser med bred expertis att erbjuda i olika situationer.

Kommun

Inom den kommunala sektorn kan vi erbjuda tjänster inom traditionella MKB-tjänster, förvaltning av stomnät och förädling av flygburna laserskanningar och fotograferingar.

Vill du veta mer om Mätningsteknik?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.