0 av 0 för ""

Sweco Architects

Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns.

Arkitektur

En värld full av möjligheter

Sweco Architects är ett av världens största arkitektkontor med en lokal och global verksamhet.

Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns. Här arbetar arkitekter och ingenjörer sida vid sida i tighta team som hittar svaren på de mest utvecklande frågorna. Oavsett arkitektonisk utmaning, hållbarhetsmål eller storlek på projekt finns här all kompetens samlad under ett och samma tak.

I en nyfiken dialog med kunderna utformar vi sedan drygt 60 år tillbaka hållbara och prisbelönta städer, landskap, byggnader och inredning. Platser där det vackra och funktionella går hand i hand med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Vi kallar det för arkitektur med substans.

Genom att vara med i tidiga skeden skapar vi hållbara lösningar som gör att vi tillsammans med våra kunder kan leva upp till devisen Transforming Society Together.

On Demand – Swecos digitala marknadsplats

På On Demand kan du enkelt reservera ett köp av våra standardiserade tjänster eller begära en offert. Du får en tydlig bild av vad en tjänst innebär, hur den kan lösa dina behov och en känsla för vad uppdraget kan kosta. Där det är möjligt, får du ett fast pris eller en uppskattad kostnadsbild direkt.

Välkommen in på marknadsplatsen!

Illustration stadsbild

Sweco utvecklar high-tech park på ön Hainan i Kina

High-Tech parken är ett nytt landmärke för Kina och en föregångare inom innovation, hållbar design och teknik, som ska attrahera internationella tech-företag.

 

1400

medarbetare i Sweco Architects Europa

Barkabystaden Järfälla
Barkarbystadens centrum
Gamlestaden Göteborg
bild på skymning i gamlestadens resecentrum
Hotell Blique by Nobis Stockholm
Restaurang på Blique by Nobis
H-huset Örebro
Kvällsbild på H-huset Örebro
1958

Var året då Sweco Architects grundades under namnet FFNS

Kulturhuset – en ny mötesplats

Det nya kulturhuset i Bergsjön blir en ny mötesplats i Göteborg. Kulturhuset på Rymdtorget växer ut ur kullen med sin inbjudande och öppna fasad och välkomnar både boende och besökare. Kulturhuset beräknas stå färdigt år 2022.

2017 tog Kulturhuset hem vinsten i sin kategori Framtida projekt – Kultur, på World Architecture Festival (WAF) i Berlin.

Kom med oss in och ta en titt i Kulturhuset genom att titta på visualiseringsfilmen som Swecos arkitekter tagit fram.

Bild på utomhusmiljön av kulturhuset Bergsjön
  • Våra över 1400 arkitekter på kontoren i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen och Belgien skapar arkitektur med substans som syftar till en smart samhällsbyggnad. Vill du veta mer? Se vad våra arkitektkontor utformar!

Byggnader och stadsdelar

Urbanisering och digitalisering skapar en ökad efterfrågan på smarta och hållbara lösningar för att planera, utveckla och bygga ut städer och byggnader.

skyskrapa mot natthimmel

Vatten, Energi och Industri

Vi erbjuder moderna tekniska lösningar som säkerställer tillgång till rent vatten, tillförlitlig energiförsörjning och resurseffektiva industrianläggningar.

vattenanläggning

Transportinfrastruktur

När städer växer och byggs ut ställs det högre krav på effektiva och hållbara transportinfrastrukturer. Vi utformar morgondagens transportsystem.

Vy över bro över vatten. Trafik, Grönskande träd.

Vill du veta mer om Arkitektur?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap