0 av 0 för ""

Sweco Architects

Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns.

Arkitektur

Sweco Architects är ett av världens största arkitektkontor med en lokal och global verksamhet. I världen är vi 1500 medarbetare, varav 600 i Sverige.

Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns. Här arbetar arkitekter och ingenjörer sida vid sida i tighta team som hittar svaren på de mest utvecklande frågorna. Oavsett arkitektonisk utmaning, hållbarhetsmål eller storlek på projekt finns här all kompetens samlad under ett och samma tak.

I en nyfiken dialog med kunderna utformar vi sedan drygt 60 år tillbaka hållbara och prisbelönta städer, landskap, byggnader och inredning. Platser där det vackra och funktionella går hand i hand med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Vi kallar det för arkitektur med substans.

Genom att vara med i tidiga skeden skapar vi hållbara lösningar som gör att vi tillsammans med våra kunder kan leva upp till devisen Transforming Society Together.

En av de största träbyggnader som byggts i Sverige

Materialet trä har stått i centrum när Sweco projekterat den 16 400 kvadratmeter stora stationen i Växjö, som också inhyser stadens kommunhus.

 

1500

medarbetare i Sweco Architects Europa

Cykelväg Gotland
Cykelväg Gotland
Kungl. Vetenskapsakademien Stockholm
Kungliga vetenskapsakademin
Norra station M4 Hässleholm
Kontorsbyggnad utformad av Swecos arkitekter
Hotell Blique by Nobis Stockholm
Restaurang på Blique by Nobis
H-huset Örebro
Kvällsbild på H-huset Örebro

Kulturhuset – en ny mötesplats

Det nya kulturhuset i Bergsjön är en ny mötesplats i Göteborg som välkomnar alla boende och besökare.

Kulturhuset innehåller bibliotek, plats för utställning och lokaler för film, teater, dans, café, ateljéer, musikstudio, mötesrum mm.

Kom med oss in och ta en titt i Kulturhuset och hör om tankarna bakom arkitekturen här!

1958

Var året då Sweco Architects grundades under namnet FFNS

  • Våra över 1500 arkitekter på kontoren i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, Belgien och Nederländerna skapar arkitektur med substans som syftar till en smart samhällsbyggnad. Vill du veta mer? Se vad våra arkitektkontor utformar!

Vill du veta mer om Arkitektur?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Grid block – This block is empty