0 av 0 för ""

Sweco Architects

Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns.

Arkitektur

God fysisk miljö förutsättning för goda livsmiljöer

Människa och livsmiljö. Arkitektur och plats. Humanism och kulturarv. Runt dessa hållbarhetsfrågor kretsar sedan drygt 60 år den breda, lokala och globala verksamheten i Sweco Architects. Resultatet är arkitektur med substans som syftar till en innovativ, hållbar och smart samhällsbyggnad. Genom en nära, nyfiken dialog med vår omvärld och våra kunder utvecklas uppdrag, medarbetare och metoder. Som ett av världens största arkitektkontor syns Sweco Architects projekt inte bara i de nordiska länderna utan runt om i hela världen. Uppdragen omfattar allt från att utforma städer, landskap, byggnader och inredning. Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns.

Sweco utvecklar high-tech park på ön Hainan i Kina

High-Tech parken är ett nytt landmärke för Kina och en föregångare inom innovation, hållbar design och teknik, som ska attrahera internationella tech-företag.

 

1400

medarbetare i Sweco Architects Europa

Barkabystaden Järfälla
Barkarbystadens centrum
Gamlestaden Göteborg
bild på skymning i gamlestadens resecentrum
Hotell Blique by Nobis Stockholm
Restaurang på Blique by Nobis
H-huset Örebro
Kvällsbild på H-huset Örebro
1958

Var året då Sweco Architects grundades under namnet FFNS

Kulturhuset – en ny mötesplats

Det nya kulturhuset i Bergsjön blir en ny mötesplats i Göteborg. Kulturhuset på Rymdtorget växer ut ur kullen med sin inbjudande och öppna fasad och välkomnar både boende och besökare. Kulturhuset beräknas stå färdigt år 2022.

2017 tog Kulturhuset hem vinsten i sin kategori Framtida projekt – Kultur, på World Architecture Festival (WAF) i Berlin.

Kom med oss in och ta en titt i Kulturhuset genom att titta på visualiseringsfilmen som Swecos arkitekter tagit fram.

Bild på utomhusmiljön av kulturhuset Bergsjön
  • Våra över 1400 arkitekter på kontoren i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen och Belgien skapar arkitektur med substans som syftar till en smart samhällsbyggnad. Vill du veta mer? Se vad våra arkitektkontor utformar!

Byggnader och stadsdelar

Urbanisering och digitalisering skapar en ökad efterfrågan på smarta och hållbara lösningar för att planera, utveckla och bygga ut städer och byggnader.

skyskrapa mot natthimmel

Vatten, Energi och Industri

Vi erbjuder moderna tekniska lösningar som säkerställer tillgång till rent vatten, tillförlitlig energiförsörjning och resurseffektiva industrianläggningar.

vattenanläggning

Transportinfrastruktur

När städer växer och byggs ut ställs det högre krav på effektiva och hållbara transportinfrastrukturer. Vi utformar morgondagens transportsystem.

Vy över bro över vatten. Trafik, Grönskande träd.

Vill du veta mer om Arkitektur?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.