0 av 0 för ""

Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns.

Sweco Architects

Sweco Architects är världens fjärde största arkitektkontor räknat till antal medarbetare. I världen är vi 1500 medarbetare, varav 600 i Sverige.

Vi utvecklar det redan byggda och det som ännu inte finns. Här arbetar arkitekter och ingenjörer sida vid sida i tighta team som hittar svaren på de mest utvecklande frågorna. Oavsett arkitektonisk utmaning, hållbarhetsmål eller storlek på projekt finns här all kompetens samlad under ett och samma tak. I en nyfiken dialog med kunderna utformar vi sedan drygt 60 år tillbaka hållbara och prisbelönta städer, landskap, byggnader och inredning. Platser där det vackra och funktionella går hand i hand med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Vi kallar det för arkitektur med substans.

Genom att vara med i tidiga skeden skapar vi hållbara lösningar som gör att vi tillsammans med våra kunder kan leva upp till devisen Transforming Society Together.

1500

Medarbetare i Sweco Architects Europa

Vill du veta mer om Arkitektur?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.