0 av 0 för ""

Möt våra medarbetare

Vi är starkare och bättre tillsammans

Tillsammans är vi Sweco och vi blir bättre tillsammans. Vi har styrkan av att vara många men där varje medarbetare kan driva förändring och leda sin egen utveckling. Som konsult hos oss får du vara en del av en organisation som är i ständig rörelse och som tillsammans med våra kunder anpassar sig till ny teknik och hittar nya sätt att lösa saker på.

På Sweco Sverige är vi 6500 medarbetare som respekterar varandras olikheter och lär oss av varandra. Hos oss får alla utrymme och möjlighet att ta beslut och göra skillnad.

Läs intervjuerna med några av våra medarbetare och ta reda på varför de jobbar på Sweco.

Vill du bli Vedats, Elins eller Nons kollega? Sök jobb hos oss.

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.

  • Borta bra men Sweco bäst.

    En vilja att ständigt utvecklas. Tillgång till en unik kompetensbredd. Spännande uppdrag. Det är några av anledningarna till varför medarbetare som en gång lämnat söker sig tillbaka till Sweco.