0 av 0 för ""

På Sweco Sverige är vi 6000 medarbetare som respekterar varandras olikheter och lär oss av varandra. Hos oss får alla utrymme och möjlighet att ta beslut och göra skillnad.

Vi är starkare och bättre tillsammans

Tillsammans är vi Sweco och vi blir bättre tillsammans. Vi har styrkan av att vara många men där varje medarbetare kan driva förändring och leda sin egen utveckling. Som konsult hos oss får du vara en del av en organisation som är i ständig rörelse och som tillsammans med våra kunder anpassar sig till ny teknik och hittar nya sätt att lösa saker på.

Läs intervjuerna med Anna-Karin, Katarina och Joakim om hur det är att vara kollega, ledare och om hur det är att vara en del av ett riktigt stort och vasst team på Sweco. Vill du bli Anna-Karin, Katarinas eller Joakims kollega? Sök jobb hos oss.

 

Anna-Karin Tagesson Jons

”Det är viktigt för mig att alla känner sig sedda och uppmuntrade”

Anna-Karin Tagesson Jons delar gärna med sig av sina kunskaper och upplever också att hon får samma sak tillbaka.

Läs intervjun med Anna-Karin här

Katarina Brunosson

”Jag imponeras av den djupa expertkompetens jag omges av”

För Katarina Brunosson finns det ett tydligt samband i att utveckla den egna verksamheten och att utveckla den hos kunderna.

Läs intervjun med Katarina här

Man mot gul husvägg

”Vi är nyfikna och vill lära oss av varandras arbetssätt”

Joakim Severinsson tycker det är viktigt att ställa frågan om vilka förväntningar som finns på teamet och leveransen.

Läs intervjun med Joakim här 

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.

Copy link
Powered by Social Snap