0 av 0 för ""

Miriam Martin

Byggnadsingenjör
Stockholm

Jag har alltid haft en förkärlek till byggnader och städer. Redan som barn ritade jag mina egna dockhus i 2D på stora A1-papper som jag limmade ihop. När jag sedan fick min första dator, ja då fanns det inget stopp för skapandet. Därför var det nästan självklart för mig att plugga till byggnadsingenjör.

Det är fortfarande lika roligt trots att det snart är elva år sedan jag tog min examen och började jobba här. Jag lär mig nya saker varje dag. Att ständigt få utvecklas är en förutsättning för att vilja vara kvar och Sweco ger mig en plattform som är helt unik. Här finns alla kompetenser inom samhällsbyggnad under ett och samma tak. Man kan snabbt få svar på frågor utanför sitt kompetensområde – och vi jobbar tätt ihop i både små och stora projekt.

Jag lär mig nya saker varje dag. Att ständigt få utvecklas är en förutsättning för att vilja vara kvar och Sweco ger mig en plattform som är helt unik.

Vad jag verkligen gillar med Sweco är kulturen där alla är prestigelösa och har förtroende för varandra. Det spelar ingen roll vad du har för ansvarsområde i uppdraget. Alla delar är lika viktiga för att få ett bra slutresultat och komma i mål. Mina kollegor är otroligt kompetenta och delar med sig av sin kunskap vilket jag drar nytta av nästan varje dag. Det kan vara att jag tar med en kollega på ett kundmöte eller har en workshop där jag bjuder in andra i ett uppdrag för att bolla idéer. Genom att samarbeta och sprida kunskap vidare växer vi tillsammans.

  • Det spelar ingen roll vad du har för ansvarsområde i uppdraget. Alla delar är lika viktiga för att få ett bra slutresultat och komma i mål.

     

    – Miriam Martin

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.