0 av 0 för ""

Byggkonstruktion

Swecos byggkonstruktörer skapar byggnader med fokus på säkerhet och funktion. Med fokus på helheten ser vi till att de bärande strukturerna samspelar med byggnadens design och tänkta inomhusmiljö.

Byggkonstruktion – struktur i samspel med design och miljö

Byggkonstruktion handlar i grunden om trygghet. Byggnader ska kunna bibehålla sin kvalitet under lång tid och vara säkra att bo och arbeta i. Våra byggkonstruktörer arbetar med att dimensionera och projektera olika typer av byggnader, som till exempel industrier, bostäder, kontor och offentliga lokaler. Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och vårt arbetssätt, samt med tillgång till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag. 

Byggnad i färger

Metoder och specialistkunskap

Vi på Sweco har utvecklat effektiva metoder för att optimera och koordinera projekteringen av bärande konstruktioner. Kvalitetsprocessen från tekniska förutsättningar och beräkningsanalys till slutlig produktionsmodell (BIM) är utvecklad under 20 års tid och avgörande för ett lyckat projekt. Genom att addera specialistkunskap inom områden som byggteknik, byggfysik, fuktskyddsdimensionering, energibalansberäkning och även byggkostnadsanalyser skapas en helhet som bidrar till ett ekonomiskt och hållbart byggande.

Vill du veta mer om Byggkonstruktion?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.