0 av 0 för ""

Husbyggnadsprojektering

Swecos konstruktörer projekterar allt från bostäder, kontor och köpcentrum till idrottsanläggningar, skolor och sjukhus. Vi drivs av att få vara med och skapa funktionella och estetiskt tilltalande byggnader och miljöer tillsammans med våra kunder. 

Från tidiga skeden till färdiga byggnader

Vår långa erfarenhet och breda kompetens gör att många vill ha med våra experter redan i tidiga skeden av projekten. Det tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar eftersom vi får medverka och bidra med idéer redan när principerna för byggnadens utformning tas fram. Ofta finns vi med i projekten fram till dess att byggnaden står klar. 

Erfarenhet av avancerade ombyggnationer av äldre byggnader

En sak som vi är särskilt stolta över är vår kompetens när det gäller äldre byggnaders konstruktion. Sweco har genomfört många avancerade ombyggnationer av hus från sekelskiftet och tidigare. Det kräver djup förståelse både för ny teknik och för olika materials egenskaper och hur de fungerar tillsammans. 

Coulmn block – This block is empty

Vill du veta mer om Husbyggnadsprojektering?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.