0 av 0 för ""

Industri

Swecos industrikonsulter bidrar till en effektiv och resurseffektiv produktion inom all industriverksamhet.

En smart industri för framtiden

Nytänkande och förmåga att hitta smarta lösningar för att optimera och utveckla industriprocessen är i dag avgörande framgångsfaktorer för att forma en hållbar smart industri för framtiden. Swecos industrikonsulter har hela den bredd av kompetenser som krävs för att föra projekt från tidig studie till färdig anläggning.

Vi erbjuder dig som kund ett brett tjänsteutbud som omfattar allt från tekniska konsulttjänster till projektering och projektledning.

Exempel på tjänster

Swecos industrikonsulter

Swecos industriexperter utformar framtidens system för El & Automation och skapar en resurseffektiv produktion.

Helhetslösningar för industrin

Vi erbjuder er skräddarsydda helhetslösningar och har ett brett utbud av tjänster som omfattar allt från tekniska konsulttjänster till projektering och projektledning inom investeringsprojekt för processindustri, energiproduktion, gruvindustri och tillverkningsindustri. Tack vare vår storlek, vår lokala närvaro och vårt arbetssätt, samt med tillgång till Swecos hela kunskapsnätverk med samlad kompetens inom teknik, arkitektur och miljö, kan vi sätta samman rätt team för varje uppdrag. 

Modernisering av Preems anläggningar

Preem satsar på förnyelsebara produkter och energibesparingar i sina anläggningar för att minska fossila koldioxidutsläpp. Swecos el- och automationskonsulter är sedan flera år involverade för att modernisera anläggningarna och ge driftssäkrare depåer.

  • Processindustrin ställer höga krav på energieffektivitet, resurssnålhet och minskad miljöpåverkan.
  • Swecos industriexperter utformar framtidens system för el och automation.
  • Våra experter inom anläggningskonstruktion arbetar med projektering inom process, rör, mekanik, el och automation.

Vill du veta mer om Industri?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap