0 av 0 för ""

Logistik

Bra logistik ger möjlighet att använda företagets kapacitet maximalt genom att effektivisera flöden. Vi är Nordens ledande logistikkonsult inom produktionseffektivisering, lagerlogistik, sjukhuslogistik och distributionslogistik.

Expertis och helhetslösningar inom logistik

Swecos logistikexperter har som rådgivande konsulter utfört över 3000 uppdrag som innefattar allt från förstudier till detaljstudier, upphandlingar och genomförandeprojekt. Vi arbetar nära dig som kund och kan ta rollen som logistikexpert, projektledare eller delprojektledare. Till vår hjälp i projekten har vi strukturmodeller och simuleringsverktyg.

Swecos logistikexperter

Vi ser en tydlig trend i robotbaserat orderplock, en transparens och spårbarhet i hela flödeskedjan. En hög grad av automatisering gör det möjligt att använda industrins kapacitet maximalt. Vi på Sweco pratar inte bara om industri 4.0 – vi arbetar med det dagligen.

Förbättrad konkurrenskraft med lagerlogistik

Inom produktion effektiviserar vi verksamheten genom att ta fram förbättrade produktionsupplägg och produktionsstyrning med verktyg som Lean. Med lagerlogistik skapar vi förbättrad konkurrenskraft, genom lagerupplägg, layouter, effektiviseringar, automation, WMS, IT, strukturanalyser och tyngdpunktsberäkningar.

Sjukhus förbättrar sin service genom smidigare personal- och materialflöden. Sweco utför även design och projektering av system som rörpost och sopsug.

Sweco hjälper företag att framtidssäkra distribution genom transportupplägg och distributionsstrukturer. Vi har även bred kompetens och erfarenhet av hamnlogistik.

Läs mer om Swecos övriga tjänster inom industri

Vill du veta mer om Logistik?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.