0 av 0 för ""

Industribyggnadsprojektering

Industriprojektering handlar ofta om stora komplexa projekt som kräver god insyn och förståelse för industrins behov. 

Helhetslösningar inom industribyggnadsprojektering

Swecos omfattande och samtidigt specialiserade kompetens gör oss till den ledande byggkonsulten för industrinäringen. Uppdragen är ofta helhetslösningar som omfattar hela processen. Swecos experter tar också gärna hand om byggadministrationen, med ekonomistyrning och byggprojektering av både processteknik och byggkonstruktion. 

Spetskompetens inom grundläggningsförhållanden

Gemensamt för de projekt vi arbetar med är att de innehåller utmaningar som kräver spetskunskap. För att lösa exempelvis dynamiska problemställningar och svåra grundläggningsförhållanden finns specialister alltid till hands inom Sweco, som säkerställer yppersta kvalitet i våra slutprodukter. 

Effektiva metoder för visualisering

Sweco har också utvecklat effektiva metoder för att koordinera och visualisera byggkonstruktionen. Vi arbetar bland annat med digitala 3D-modeller som vävs samman redan i projektets tidiga skeden. Den slutliga modellen blir sedan tillverkningsunderlag för byggproduktionen. 

Läs mer om Swecos övriga tjänster inom industri.

Vill du veta mer om Industribyggnadsprojektering?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.