0 av 0 för ""

Anläggningskonstruktion

Swecos industriexperter levererar effektiva och resurssnåla konstruktionslösningar inom energi- och industrisektorn. Vi kombinerar detaljkunskap med helhetsperspektiv och bidrar med hållbara lösningar som skapar konkurrenskraft för våra kunder.

Industriexpertis inom anläggningskonstruktion

Våra experter inom anläggningskonstruktion arbetar med projektering inom process, rör, mekanik, el och automation. Vi optimerar anläggningens kompletta utformning tillsammans med dig som kund och finns med hela vägen till installation och uppstart. Det gäller såväl stora investeringar i ny- och ombyggnationer som mindre underhållsprojekt. Resultatet blir en effektiv och resurssnål produktion, samt en säker arbetsmiljö.

Våra industrikonsulter hjälper dig genom ditt projekts samtliga faser

Från tidigt skede med utförande av konceptstudier, investeringskalkyler och utredningar. Följt av processdesign med framtagning av flödesscheman och fabrikslayouter. Under genomförandefas utförs allt från egen projektering till upphandling och montageledning. För idrifttagning av ny anläggning erbjuds tjänster som utcheckning, kontroll och besiktning.

Vill du veta mer om Anläggningskonstruktion?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.