0 av 0 för ""

Stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner möjliggör stora spektakulära byggnadsprojekt där arkitekternas design ställer höga krav. 

Vi optimerar användningen av stål

Stålkonstruktioner möjliggör stora spektakulära byggnadsprojekt där arkitekternas design ställer höga krav. De är också ofta en del av stora omfattande industriprojekt. Att visualisera byggkonstruktionen i sin helhet och i sin omgivande miljö är ofta avgörande för ett lyckat projekt. 

Swecos byggkonstruktörer är marknadsledande i Sverige när det gäller projektering av stålkonstruktioner. Våra experter har hög teknisk kompetens i materialet stål och stor förmåga att optimera användningen. 

3D-modellering underlättar kvalitetssäkring och monteringstid

Vi arbetar uteslutande med 3D-modellering för att skapa en digital modell av konstruktionens alla delar. Sweco introducerade metoden som ett verktyg för stål för 20 år sedan. Projekteringen i 3D gör arbetet lätt att överblicka och kvalitetssäkra. 

Vi använder också avancerad datorsimulering för att provbygga stålkonstruktioner innan den verkliga monteringen. Det minskar monteringstiden på plats och sänker felprocenten rejält vid tillverkningen. 

Vill du veta mer om Stålkonstruktioner?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.