0 av 0 för ""

Anou Persson

Projektledare inom digitalisering
Sundsvall

Jag presterar som bäst i en kultur där det är okej att ställa dumma frågor och där den psykologiska tryggheten är hög. Ett ställe där alla samarbetar och stöttar varandra och där vi tillsammans kan uppnå det extraordinära. Precis så tycker jag vi tänker och jobbar på Sweco.

I många år arbetade jag med marknadsföring och kommunikation, men när det var dags för mig att hitta ett nytt jobb ville jag utvecklas och testa områden jag alltid varit intresserad av. När jag träffade min nuvarande chef på Sweco kändes det som att jag hittat en plats med möjlighet att växa i takt med mina projekt. I det dagliga arbetet kommunicerar jag med beställare, styrgrupp och andra människor som påverkas av mitt projekt. Men den viktigaste uppgiften är ändå att skapa så goda förutsättningar som möjligt för mina projektmedlemmar att kunna göra ett bra jobb och samtidigt må bra. Det är min drivkraft.

Ett ställe där alla samarbetar och stöttar varandra och där vi tillsammans kan uppnå det extraordinära. Precis så tycker jag vi tänker och jobbar på Sweco.

Sweco är ett stort företag med en enorm expertis. Det jag inte kan, kan sannolikt någon annan i vår koncern, med 18 000 experter i Europa. Det finns en stor välvilja och fullständig prestigelöshet som jag uppskattar supermycket. Jag hade en gång en utmaning kring ett par juridiska frågor i mitt uppdrag och då hade jag stor nytta av att det fanns en expert inom Sweco som kunde hjälpa mig att komma framåt och lösa frågeställningen åt mig, kunden och uppdraget. Oerhört skönt och tryggt som projektledare att veta att hjälp alltid finns runt hörnet om det skulle behövas.

Det bästa med Sweco är att jag faktiskt känner att jag kan tänka mig att jobba här livet ut. Det finns så många områden och arbetsuppgifter jag skulle kunna jobba med och utvecklas inom utan att jag behöver byta arbetsplats. Jag älskar att testa nya saker både privat och på jobbet, och blir gärna utmanad av kollegor på en omgång padel eller i ett spännande projekt. För mig är det viktigt att våga testa nya saker och på Sweco är det bara att köra!

  • Det bästa med Sweco är att jag faktiskt känner att jag kan tänka mig att jobba här livet ut.

     

    – Anou Persson

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.