0 av 0 för ""

Cornelia Wallander

Uppdragsledare inom systemutveckling
Stockholm

Jag älskar att prova på olika saker, oavsett om det är en nybörjarkurs i mountainbike över helgen eller nya arbetsuppgifter på jobbet. Jag behöver nödvändigtvis inte bli expert på ett område utan gillar att få möjlighet att testa olika saker. Det var därför jag hade siktet inställt på Sweco redan som student.

Hos oss på Sweco finns en otroligt bred kompetens som leder till spännande uppdrag som man annars kanske inte skulle få möjlighet att genomföra. Jag tycker att det är utvecklande att få prova på en rad varierande roller, jobba med olika kunder och uppdrag i växlande konstellationer. Det passar mig perfekt! Jag tycker också att det är inspirerande att få arbeta med systemutveckling och IT inom just samhällsbyggnadssektorn eftersom de lösningar som vi utvecklar får en direkt nytta i de uppdrag som vi utför. Det är utmanande och känns samtidigt viktigt och meningsfullt.

Jag behöver nödvändigtvis inte bli expert på ett område utan gillar att få möjlighet att testa olika saker. Det var därför jag hade siktet inställt på Sweco redan som student.

I ett av de roligaste projekten som jag arbetat med på Sweco fick jag möjligheten att anordna ett hybrid-hackathon med temat hållbarhet. Under hacket bjöd vi in representanter från kunden som höll inspirationsföredrag och efter det delade vi in oss i olika grupper och utvecklade idéer och tekniker som vi sedan presenterade för hela teamet. Det var roligt att samarbeta under dessa former. Jag är en väldigt målinriktad person som drivs av att få utveckla nya färdigheter och utmana befintliga arbetssätt och tekniker tillsammans med mina kollegor. Vetskapen om att jag har ett stort nätverk av kompetenta människor i ryggen gör att jag vågar ta mig an nya saker och utvecklas varje dag.

  • Jag är en väldigt målinriktad person som drivs av att få utveckla nya färdigheter och utmana befintliga arbetssätt och tekniker tillsammans med mina kollegor.

     

    – Cornelia Wallander

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.