0 av 0 för ""

Anna Shokhireva

Systemutvecklare
Stockholm

På dagarna får jag hålla på med det jag jag brinner för allra mest: webbutveckling och webbdesign. När det finns tid över brukar jag nörda ner mig i ny teknik. Jag tycker det är både kul och viktigt att vara uppdaterad när det gäller nya sätt att programmera. Utöver det umgås jag med mina kollegor och lär mig massor av nya saker av dem.

Jag har precis börjat i ett nytt uppdrag för en av Swecos största kunder. Jag tillhör ett utvecklingsteam och är ansvarig för mestadels frontend utveckling men även lite backend. Här har jag chansen att utforska nya tekniker och lösa komplexa problem tillsammans med mina kollegor. För oss är det viktigt att kunna ha roligt under projektets gång och inte vara rädd för att misslyckas. Vi stöttar alltid varandra och delar med oss av våra olika kompetenser men hittar också på roliga aktiviteter så vi har en fin sammanhållning. Jag uppskattar mina kollegors positiva inställning, öppna kommunikation och att alla hjälper varandra.

Sweco är en perfekt arbetsplats för den som vill jobba med stora uppdrag och hjälpa till att bidra till ett hållbart samhälle.

Jag har alltid varit intresserad av webbdesign och varit nyfiken på hur man skapar olika webblösningar men hade valt en annan yrkesväg om inte pandemin kommit. Det fick mig att tänka om. Där och då bestämde jag mig för att förverkliga mitt intresse för webbutveckling och hoppade på en utbildning till frontendutvecklare. Det har jag inte ångrat en sekund.

En stor drivkraft för mig är känslan av att få vara med och göra skillnad. Jag gillar att jobba nära våra kunder och vara involverad i arbetet med olika tjänster som används av väldigt många människor i vårt samhälle. Vi hjälper till att skapa betydelsefulla produkter som berör och förändrar människors vardag. Jag uppskattar också Swecos arbetskultur som för mig innebär både personlig och professionell utveckling, samt en bra balans mellan arbete och fritid. Det är viktigt att som medarbetare få känna sig trygg, välkommen och uppskattad.

  • Det vi gör syns och märks, det är extra roligt. Vi jobbar med projekt som påverkar vårt samhälle positivt.

     

    – Anna Shokhireva

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.