0 av 0 för ""

Aron Swartz

Arkitekt
Stockholm

Jag älskar att spela basket. Det finns så mycket därifrån som format mig i min yrkesroll. Bland annat har jag lärt mig mycket om gruppdynamik och utvecklat mina ledaregenskaper, men det har också breddat mitt perspektiv, vilket lett till en djupare förståelse för kunder och kollegor i mitt arbete.

Jag lockades av yrket för att det kombinerar olika typer av kunskap. Innan jag blev arkitekt associerade jag det främst med konst och teknik. Men när jag lärde mig mer förstod jag att hållbarhet, sociala frågor, ekonomi och process är precis lika viktiga.

Jag lockades av yrket för att det kombinerar olika typer av kunskap. Innan jag blev arkitekt associerade jag det främst med konst och teknik. Men när jag lärde mig mer förstod jag att hållbarhet, sociala frågor, ekonomi och process är precis lika viktiga. Som arkitekt arbetar jag mycket i tidiga skeden och med stadsplaner. Den typen av projekt är ofta långa och håller på i flera år, ibland intensivt och ibland puttrar det på i lugnare tempo. Det gör att jag har många bollar i luften samtidigt: ibland uppemot tio aktiva uppdrag med stor spännvidd – från koncept för en stadsdel med flera tusen invånare – till en tillkommande tunnelbaneentré och en konsthall.

På Sweco finns kompetenser inom flera olika teknikområden, vilket gör det till en unik arbetsplats för arkitekter. Här finns möjligheten att samarbeta i spännande projekt som annars är svåra att få ta del av. Jag gillar verkligen projekt där processen byggs upp kring en serie tvärdisciplinära workshops och vi skissar fram lösningar tillsammans. Gillar också att miljön är öppen och tillåtande. Det skapar en atmosfär där man lätt kan ställa frågor och involvera kollegor i högt som lågt, för precis som basket så är samhällsbyggnad en lagsport. Om man vill och vågar så finns det oändliga möjligheter att utvecklas hos oss.

  • Jag gillar verkligen projekt där processen byggs upp kring en serie tvärdisciplinära workshops och vi skissar fram lösningar tillsammans.

     

    – Aron Swartz

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.