0 av 0 för ""

Niklas Carlborg

Projektledare
Jönköping

För mig är vägen till hållbarhet rolig samtidigt som målet är allvarligt. Jag tar upp ämnet så ofta jag kan och vi pratar hållbarhet varje dag bland kollegorna. Jag håller också koll på om mina kunder har egna hållbarhetsmål. Det är enkelt att börja leva hållbart om man börjar där man står – privat har jag tagit beslut som att inte ha bil, inte äta kött och strävar alltid efter att göra medvetna val i vardagen.

Vi stöttar varandra och det gör att jag som person vågar ta större risker och inte känner mig ensam i rollen som projektledare.

Som projektledare är det kul få möjlighet att sätta samman rätt medarbetare i ett team anpassat till kunden. Det finns en punkt när summan av våra insatser blir större än om enskilda individer skulle fått samma utmaning. Det fenomenet tycker jag yttrar sig i form av hur snabbt vi får svar på saker, hur stämningen är i gruppen, hur vi lär ut och tar in varandras kunskap, och hur sårbart vi kan dela med oss av våra utmaningar.

Sedan jag blev pappa har jag strävat efter att göra mitt bästa på jobbet, samtidigt som jag är mån om att vara snäll mot mig själv utifrån de nya förutsättningarna i livet med småbarn. En av de viktigaste delarna för mig på Sweco är det team som jag jobbar med. Vi kan vara öppna och genuina och delar med oss av de utmaningar vi har i våra respektive projekt. Vi stöttar varandra och det gör att jag som person vågar ta större risker och inte känner mig ensam i rollen som projektledare.

  • För mig är vägen till hållbarhet rolig samtidigt som målet är allvarligt.

     

    – Niklas Carlborg

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.