0 av 0 för ""

Katarina Brunosson

Gruppchef

Öppen dialog skapar bästa lösningarna

För Katarina Brunosson finns det ett tydligt samband i att utveckla den egna verksamheten med att utveckla den hos kunderna, det är det roligaste hon vet på jobbet. Hon jobbar som gruppchef inom Digital Services och för henne är  den dagliga dialogen som hon och hennes team håller med kunderna en drivkraft. Genom en öppen dialog ökar möjligheten att hitta de bästa lösningarna, och när alla kan jobba med sina specialistkunskaper – då blir resultatet som allra bäst.

– Jag imponeras av den djupa expertkompetens jag omges av, och njuter av att se hur alla vill dela med sig av den och ställer upp för varandra. Jag håller mig gärna i bakgrunden som en coachande och stöttande funktion, jag försöker lösa problem så att mitt team ska kunna göra sitt jobb så bra som möjligt.

En självklarhet att hjälpa varandra

Som ledare fångar Katarina gärna upp de nyrekryterade konsulterna, och jobbar aktivt för att de ska ha projekt att komma in i redan från första dagen. Hon menar att det är viktigt för kulturen i gruppen där alla ser det som en självklarhet att hjälpa och stötta varandra. Därför ser hon till att ha en flexibel uppdragsplattform och presenterar nya kollegor för nätverket i ett tidigt skede.

Att ha roligt och utvecklas tillsammans är grundförutsättningar för lyckade projekt menar Katarina. Det i kombination med att skapa värde för kunderna.

-Det är otroligt viktigt med uppföljning, både i teamet och tillsammans med kunderna. Det gör oss ännu vassare, och ger oss möjligheten att utvecklas inför kommande projekt. Det skapar också ett förtroende som bygger långvariga relationer. Sen tror jag mycket på att arbetsglädje ligger till grunden för leveransen, därför brukar jag stämma av med konsulterna hur de vill jobba, om de vill ha ett projekt att jobba med, eller flera samtidigt. Jag gör mitt bästa för att lyssna in.”

Jag imponeras av den djupa expertkompetens jag omges av, och njuter av att se hur alla vill dela med sig av den och ställer upp för varandra. Jag håller mig gärna i bakgrunden som en coachande och stöttande funktion, jag försöker lösa problem så att mitt team ska kunna göra sitt jobb så bra som möjligt.

Vill du bli en av oss?

Kanske finns ditt nästa äventyr bland våra lediga jobb redan nu. Vi på Sweco letar alltid efter nya medarbetare, oavsett om du är ny eller erfaren konsult så vill vi lära känna dig. Vi är övertygade om att framtidens samhällen skapas genom ett gemensamt arbete, där alla perspektiv får höras och ta plats. Ingen kan allt, men tillsammans hanterar vi alla uppdrag inom samhällsutveckling.