0 av 0 för ""

Trafikstyrning

Sweco skapar hållbara, säkra och kostnadseffektiva trafikstyrningslösningar som en del av framtidens järnväg

Säkra och hållbara trafikstyrningslösningar

Järnvägens signalsystem avgör dess kapacitet och är grunden för en säker trafik. Med gedigen kunskap inom trafikstyrning skapar Sweco morgondagens effektiva, säkra och hållbara transportsystem.

Experter med gedigen erfarenhet inom trafikstyrning

Swecos signalingenjörer har lång erfarenhet av olika system och tekniker inom trafikstyrning. Vi utreder, dimensionerar och projekterar signalanläggningar. Dessutom utför vi olika typer av besiktningar och granskningar.

Vi kan alla typer av trafikstyrningssystem

Sweco har kunskap inom alla anläggningstyper, från de äldsta reläställverken till moderna digitala ställverk. Våra experter löser alla tänkbara utmaningar inom signalteknik och har stor kunskap om hur man planerar etapplösningar för att möjliggöra utbyggnad i en trafikerad anläggning.

Swecos experter har också gedigen kompetens och internationell erfarenhet av signalsystemet ERTMS för styrning och övervakning av tågtrafik i Europa. ERTMS ska förenkla tågtrafik över landgränser genom att öka kapaciteten och minska driftstörningarna.

Läs mer om Swecos erbjudande inom transportinfrastruktur.

Vill du veta mer om Trafikstyrning?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.