0 av 0 för ""

Kontoret av Epiroc i Örebro

Epiroc Örebro

Uppdrag
Inredningskoncept åt Epiroc
Kund
Epiroc Rock Drills AB
Färdigställt
2018
Plats
Örebro
Kompetens
Inredningsarkitektur
Ansvarig arkitekt
Sofia Lindholm

Sweco tar fram inredningskoncept till Epirocs kontor i Örebro

 På uppdrag av Epiroc har Swecos inredningsarkitekter tagit fram inredningskonceptet för deras nya kontorslokaler i Örebro. Konceptet speglar företagets varumärke, värderingar och koppling till gruvindustrin.

Miljöer för ett hållbart arbetsklimat

2018 flyttade Epiroc in i nya kontorslokaler i Örebro, där inredningskonceptet är utformat av inredningsarkitekter på Sweco. Tack vare ett nära samarbete med medarbetarna har man tillsammans arbetat fram miljöer som stödjer företagets arbetssätt, vilket skapat ett hållbart arbetsklimat. Visionen är att skapa kontorslokaler som är attraktiva och moderna samtidigt som de är ändamålsenliga.

Ett koncept som speglar varumärke och dess historia

Kontoret innehåller representationsytor, konferensdel samt moderna arbetsplatser, där inredningskonceptet speglar Epirocs varumärke, värderingar och där designen förmedlar företagets historia inom gruvindustrin såväl som blickar in i framtiden. Koncepten för de olika ytorna är inspirerade av underjorden och innovation samt interaktivitet, flexibilitet och välmående. På kvällarna kan byggnaden liknas vid en gruva då invändiga gatlyktor lyser upp interiören.

Foto: Angelica Liljenroth 

Avskild kontorsyta
Mörk detaljbild av vägg på Epricos kontor
Ljus detaljbild av vägg på Epricos kontor
Korridor på kontor Epiroc
Vy på loungeplats på kontoret Epiroc
Detaljbild på bord och stol på kontoret Epiroc